diumenge, 13 de novembre del 2011

La cosa encara no està decidida

Les enquestes segueixen insistint en que el PP guanyarà les eleccions i ho farà d'una manera aclaparadora. Rubalcaba va dir ahir que encara queda una setmana, que és molt de temps i que tot pot canviar. Per una vegada he donar-li la raó, perquè jo, que ja tenia decidit el meu vot, m'ha fet canviar d'opinió la falca que he escoltat aquest matí per la radio i que penge a continuació:


i aquest canvi d'intenció de vot es pot donar en tots aquells —i sé que són molts— que com a mi, no ens importa un carall l'educació, la sanitat, l'atur, la prosperitat d'un país, etc., perquè l'únic que volem és que totes les dones estiguen estupendes.

P.D. Senyors polítics, ja que hem de pagar-los de totes les maneres, per què no ens estalvien aquests insults?

10 comentaris:

  1. Em fan tots plegats tanta vergonya...

    ResponElimina
  2. Dec estar afectada per la humitat...això del papá de mi papá de mi papá...és un insult? home si més no un insult a la intel·ligència...no l'he acabat d'entendre ,és una promesa electoral per a nenes pijes?

    ResponElimina
  3. Carme. Totalment d'acord amb tu.

    Elfreelang. El contingut de la falca no té cap importància per al que vull expressar, n'he triat aquesta, però podria haver-ne triat qualsevol altra i no només de les del PSOE. Digues-li si vols insult a la intel·ligència, jo li dic insult a la persona siga o no intel·ligent, al votant, al ciutadà que el dia 20 se suposa que ha de decidir el futur del seu país. Si el que volen és donar-li plasticitat a la propaganda se m'acudisquen millors maneres de fer-ho però sense oblidar de que van dirigides a persones adultes i sobretot sense oblidar quins són els temes que realment importen a la gent. Perdona, sóc tan estalviador en paraules que de vegades no m'adone que faig escrits que no tenen prou claredat.

    ResponElimina
  4. Jo cada dia "flipo" més amb la campanya electoral. És una mena de femer on llençar tota la merda que se'ls passa pel cap. No es pot aturar de cap manera aquest desgavell?

    ResponElimina
  5. Si amb arguments com aquestos volen decidir el vot, imagina't tu la idea que tenen del votant. Si el màxim responsable de la campanya és el candidat, i no despatxa els responsables, què podem esperar d'aquest tio?

    ResponElimina
  6. La diferència entre els polítics espanyols i els alemanys és que aquests últims tracten d'imbècils als ciutadans... però dissimulen. Temo que la raó sigui de "número": el número de ciutadans disposats a creure's una merda (perdó) de propaganda electoral d'aquest nivell, és més alt a Espanya que a Alemanya.

    No toca canviar els polítics espanyols: no canviaran. Toca canviar la societat sencera, i això és mooolt complicat.

    Ho veig fotut, tot plegat.

    ResponElimina
  7. Jo, en el fons, com pense que la majoria de la societat és un grapat d'imbècils, doncs no m'estranyen massa aquestes marcianades polítiques.
    Penseu que sempre hi ha molta gent que se les creu. ¿ Quin nivell cerebral és eixe ?.

    ResponElimina
  8. Mare de déu, així és com pretenen girar la truita, oi? Han perdut tots el nord. Com que cap d'ells pretén fer res per nosaltres, només es dediquen a insultar i increpar els altres...

    Ens exiliem?

    ResponElimina
  9. Si fos per donar fons a la Corsporasión Desmerética, bueno...però veig que el Pp va a la dreta i aquestos també...

    ResponElimina
  10. Gràcies a tots per la vosta visita.

    ResponElimina