dijous, 9 de setembre del 2010

Que cabr...!

Tot treballador, en algun moment de la seua vida laboral ha tingut alguna cosa que demanar als seus caps: un augment de sou, un canvi d'horari, un permís, etc.

Que es facen peticions és normal, que es concedisquen no ho és tant, però que no hi haja ningú a qui fer-les o millor dit, que sí que n'hi haja però que s'amague, és la repanoja (per no escriure allò que estic pensant). Doncs això últim és el que t'ocorrerà si ets un mestre d'escola de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, vols demanar alguna cosa i vas a la Direcció General de Personal sense tenir-hi un amic que t'hi fique a dins.

Un conserge que compleix molt bé les ordres que li han donades, te tallarà el pas i no passaràs de la porta, on et diran que demanes per escrit una audiència i que t'escoltaran si ho estimen convenient.

4 comentaris:

  1. I quan el conserge vullga un augment de sou o tinga alguna altra reivindicació, qui li tallarà el pas?

    ResponElimina
  2. Ell mateix, seguint les ordres.

    ResponElimina
  3. Segons estan les coses darrerament amb el (introduïu l'adjectiu què vos semble més adient) Font de Mora, aviat s'acabaran aquests problemes...


    Aquest home sembla que vol fer fora tots els mestres i quan ja no en quede cap, tampoc no farà falta el conserge, clar.

    ResponElimina
  4. Be, amb les politiques educatives existents, que no hagi mestres serà una anècdota qualsevol. Amb el facebook ... rai

    ResponElimina