dimarts, 7 de juny del 2011

La grandària sí importa

Tota la vida ens han estat dient que la grandària no importava. Jo sempre m'he pres aquesta sentència amb dubtes sobre la seua veracitat. Potser que qui diu això no siga sincer i ho diga per a que la parella pròpia es conforme amb el que hi ha i no busque altres grandàries. També pot ser que ho faça, amb finalitat social i sense ànim de lucre, com a un missatge dirigit allà on l'escassesa omple els consultoris dels psicòlegs.

El fet de que no es deixe de parlar del tema, va en contra de la teoria de la no importància. Fins i tot, es parla de que segon siga la seua procedència, pot ser més o menys gran. Per exemple, es diu que la valenciana i la catalana són de les més grans. També hi ha qui diu que com l'espanyola, la grega o la portuguesa no hi ha cap, tot i que la bona fama la tenen més al sud on hi ha gent de pell bruna. Per contra més al nord, com els francesos i alemanys, la tenen més petita.

Que s'han dit moltes mentides sobre les grandàries pròpies és un fet, tant que a hores d'ara no sabem ben bé quines són les mides reals vigents i actualitzades.

Per altra banda, Rajoy, que ja es veu com a proper amo de l'INE i del CIS, vol anar omplint les taules de dades dimensionals, i li ha demanat a Zapatero una reunió que, per poder comprovar visualment i mútua les seues grandàries, cal fer-la a calçó llevat.

Per tot açò, ara estic convençut i ja no em cap el menor dubte de que la grandària sí importa. Eh!, del deute, s'entén.

8 comentaris:

  1. La grandària importa tant que, quan més gran és, més gran és la càrrega mensual a la que ens obliga. El que donaria per tenir-la microscòpica.

    ResponElimina
  2. De tot això, el que més importa és les mentides que s'han dit... clar, si la gent hagués dit la veritat, ara no passaria el que passa...

    ResponElimina
  3. A casa nostra n'anem sobrats, els rumors són totalment certs. Però mira tu, que a mi no em surt de presumir-ne, precisament.

    ResponElimina
  4. Ara entenc que Alemanya ens l'hagi feta tan grossa amb això dels cogombres, gelosia de la mida espanyola. O no va així, això?

    ResponElimina
  5. Home! aquesta sí que importa! I molt! :)

    ResponElimina
  6. I el que ens caurà a sobre! per Tutatis...

    ResponElimina
  7. Quan es comencin a saber els deutes reals de CCAA, Ajuntaments i Diputacions ja no ens podran retallar altra cosa que els ous!.

    ResponElimina
  8. Els catalans ho tenim clar, tenim la màxima expectació. Els Valencians no estan molt lluny, és cert.
    Interessant post que ens fa pensar més i més amb una mica d'humor (molt necessari).

    ResponElimina