dissabte, 15 d’octubre del 2011

Una mostra de poder

No m'agrada mostrar-me autoritari, però hi ha vegades en què no veig una altra manera de resoldre un conflicte d'interessos, sobre tot quan sóc jo el que més interessos hi té.

Tot ha començat quan he obert la nevera per agafar una cervesa i en adonar-me de que no estava fresca, o no com a mi m'agrada, li he preguntat per què s'havia canviat de lloc. Si jo l'havia deixada a la part baixa, que és on més fred fa, per què l'havia trobada a la part de d'alt. Amb aquesta xuleria que tenen les cerveses, m'ha contestat que ella es posa on li dóna la gana. En sentir això la resta de productes que hi havia, amb començat tot un seguit de reivindicacions i protestes. Que si a la carn no li agrada estar al costat del peix perquè diu que fa pudor. Uns iogurts caducats, que si no saben perquè els compre si després no me'ls prenc. Un tros de formatge florit m'ha dit que deuria haver-lo embolicat amb paper de plata. Que si uns plàtans tenen la corfa negra per ficar-los dins de la nevera. La lletuga no està conforme en que cada vegada la pose a un lloc diferent, on no vulga estar la resta. Que què fan unes prunes pudentes al calaix de la fruita, que van a contagiar la resta de fruites. Però això què vol dir? Ací mane jo!

Bé, he hagut de buscar una solució política al conflicte i atendre algunes de les reivindicacions en uns casos i fer servir la força en uns altres, a més, calia evitar l'efecte contagi estenent-se les protestes al rebost i al armari del plats. També he hagut de dissoldre un aplec de una paella i una cassola indignades que ja duien uns quants dies acampades a la pica.

Ho he aconseguit. De nou, la llei i l'ordre regnen a la meua cuina.


13 comentaris:

  1. Si combines bé, l'autoritat i la feina els resultats són espectaculars! ;)

    Espero que durin la llei i l'ordre a la teva cuina.

    ResponElimina
  2. Molt bé, és enginyós! ( tinc un dia regirat, la Renda ha donat positiu per a ells, snif!...) A mi la nevera un dia em fotrà fora de casa !

    ResponElimina
  3. Hahahaha ja veig que te n'has sortit molt bé!! :-))
    Ja m'ho explicaràs com es fa... a mi se'm revolucionen els papers, carpetes, llibretes, cartolines, llibres, retoladors, tisores... tots acampen damunt la taula de l'ordinador i, si no hi caben, okupen la del menjador!!! Què puc fer??

    ResponElimina
  4. A veure si et contracten per posar ordre fora de la nevera....un apunt genial Jpmerch! aniré a mirar que els iogurts m'estan muntant una assemblea ....

    ResponElimina
  5. Poca broma que la meva nevera està absolutament igual! Ara ja sé què he de fer! :)
    Genial el text, noi!

    ResponElimina
  6. JP, Assumpta, amb el vostre permís, he fet un apunt a casa meva amb les idees de tots dos. Passeu-vos-hi, crec que us agradarà!!

    ResponElimina
  7. Hi ha vegades que això passa però tot és posar-s'hi. Veig que tu ho fas molt bé.

    ResponElimina
  8. He trobat a faltar el pot de maiunesa obert de fa segles i el pot de tomata florit!!!

    ResponElimina
  9. Hahaha! Quin riure! Prendré nota, per quan demà torni a París.... estic segura que a mi també em tocarà posar ordre a una cuineta que ha estat abandonada durant quatre dies amb alguns plats a l'aigüera. I una nevera que vaig intentar deixar buida, però que després vaig recordar que tenia un iogurt caducat i pernil obert dins. Ailàs...

    ResponElimina
  10. Això s'arregla amb el meu sistema, home. Jo tinc la nevera habitualment força buida, i per tant, els aliments no s'hi barallen, al contrari, com que són pocs, segur que es fan costat i s'agafen estimació uns a altres, malgrat que alguns ja estan una mica passats. Segur que això encara entendreix més els més joves que saben que aviat perdran alguns dels seus amics...

    ResponElimina
  11. hahaha molt bo el post! he rigut molt! :) jo també estic en guerra amb la nevera, la historia interminable xD

    ResponElimina
  12. Gràcies a tots. No crec que l'ordre a la meua cuina serà molt durador.

    ResponElimina