dissabte, 24 de desembre del 2011

Versatilitat

Laurence J. Peter va formular l'anomenat principi de Peter que diu "En una organització les persones que realitzen bé el seu treball són promocionades a llocs de major responsabilitat una vegada i una altra fins que arriben al seu nivell d'incompetència". Doncs l'home de qui vull parlar era el més apreciat pels amos de l'empresa per la seua versatilitat, podia substituir qualsevol company, ja que era incompetent en tot i la seua incompetència fregava la perfecció.

6 comentaris:

  1. Rellegint la frase, que el primer cop sembla en conya, ara ja no m'ho sembla tant. Podem parlar d'incompetents i ens regalarem a gust, ja que tots en coneixem algun que altre. Però la frase aquesta no està mancada de sentit. Si tu fas bé una feina, t'ascendiran. Si fas bé aquesta altra feina, et tornaran a ascendir. I així fins que et donin una feina tan difícil que no la sàpigues fer, per tant, assoliràs el teu nivell d'incompetència, o el que és el mateix, el teu límit.

    ResponElimina
  2. Ara entenc el perquè del Nostresinyò de la meva ex-empresa... Ja era al cel, el màxim de les promocions, hihihi...

    ResponElimina
  3. Ben escrit, ben recordat ....n'hi ha governs sencers que acompleixen el principi ....
    malgrat la crisi que passis unes bones festes!

    ResponElimina
  4. Hahahaha uisss... és que és boníssim!! Podia substituir tothom perquè era incompetent en tot!! Ostres, Jotapé, és molt bo, molt bo!! :-P

    ResponElimina
  5. Ai... que m'ho deixava... BON NADAL!!! :-))

    ResponElimina