dimarts, 17 de juliol del 2012

El cec cec

Poc a poc el seu gos li havia anat introduint canvis en la ruta, fins que, sense adonar-se'n, havia aconseguit dur-lo a una zona molt més transitada i comercial, de manera que les vendes es quadruplicaren en poc temps. L'organització molt contenta amb els resultats va decidir subvencionar-li l'adquisició d'un gos-guia jove i ben ensinistrat. Aquest venedor de cupons va acceptar en veure que allò era una oportunitat única que no podia deixar escapar. Aleshores, el vell gos que l'havia acompanyat durant més deu anys, va quedar reclòs en una casa buida, sense cap obligació, només dormir, beure aigua i menjar; i prompte va caure en una gran depressió.


Un dia de bon matí van posar-li el collaret al gos. El gos va reaccionar mostrant molta alegria com només els gossos saben fer, bellugava la cua sense parar, corria i saltava per tota la casa. L'amo més cec que mai, no veient més enllà de la seua economia, ara sanejada, va voler reduir a la meitat la despesa en l'alimentació dels animals. Al carrer ja esperava la furgoneta de la gossera municipal.

11 comentaris:

  1. por em fa perquè em sento gos, i el pitjor de tots sento que els meus fills sent petits ja son gos vell...

    ResponElimina
  2. Amb el títol ja ho dius tot un cec ben cec

    ResponElimina
  3. Hi ha gent que s´oblida de les arrels, dels amics de debó, i d´on vénen quan ells ja estan bé...i de vegades, quan ja estan ben situats s'obliden tant que, fins i tot, és als que van estar al seu costat en els moments menys favorables, als que destrueixen sense pietat...

    Cecs? jo diria, morts.

    Bon dia, Jp!

    ResponElimina
  4. És trist però és la crua realitat, moure's únicament per necessitats és un símptoma de ceguesa avançada, i que pateix massa gent.

    ResponElimina
  5. molts tenim el collar posat i tampoc ens agrada massa....... que dur

    ResponElimina
  6. Maleït cec!! Imagino que es va desfer del gos dels ous d'or...

    ResponElimina
  7. Oooooooooh!!! És molt, molt, molt trist, Jotapé :-(((

    ResponElimina
  8. Es cruel i trist, sempre deixant-nos dominar pel materialisme
    :_(

    ResponElimina
  9. El que passa quan s'oloren els dinerons!

    ResponElimina