dimecres, 17 d’octubre del 2012

L'execució

La plaça estava plena de gom a gom. La gent cridava demanant justícia. Al centre, un cadafal amb la forca preparada. Per l'escala que hi havia a un costat, pujaven botxí, reu, un capellà i un funcionari del jutjat. En arribar a dalt, la gent congregada elevà el volum dels crits i els insults, tant que a penes se sentia al funcionari llegir la sentència de mort. En acabat, féu un senyal al botxí i aquest accionà una palanqueta que va obrir la trapa. El condemnat va quedar penjant de la soga amb un lleuger balanceig. En aquest moment la gent es va esglaiar i va deixar de cridar. Prompte tota la plaça es va inundar d'un gran silenci. Silenci que va durar poc en ser interromput per la musiqueta de Nokia d'algú que va rebre un sms.

12 comentaris:

  1. Vaja, ni els moments solemnes ja no són tan solemnes. Esperem que l'sms no fos el que portava l'indult, que ja anava tard la cosa.

    ResponElimina
  2. coi que hi ha modo vuelo per aquests esdeveniments

    ResponElimina
  3. No els van recordar que havien de desconnectar els mòbils abans de la funció?? Malament...

    M'encanta la naturalitat amb què descrius les situacions, ens les expliques amb detalls que les fan aparentment innocents i al final, plas! el toc d'humor just per arrencar-nos un somriure, i això costa molt d'aconseguir.

    Bona nit!!

    ResponElimina
  4. Ciència ficció del passat...O el somni plaent d'alguna ment "preclara"!!!

    ResponElimina
  5. Ja hagués pogut succeir abans i amb la distracció de la musiqueta, el condemnat pegava puntada de peu al seu botxí i s'escapava amb la seva enamorada, per ser feliços i menjar anissos.

    Bon dia!

    ResponElimina
  6. Quina situació més lamentable, tan fàcil que seria evitar-ho. Jo, per a les execucions, m'he baixat al mòbil "Te visitará la muerte", dels Obús; bon rotllo...

    ResponElimina
  7. Oh, no suporto aquesta musiqueta horrible!!... la tinc ben avorrida :-DD

    ResponElimina
  8. El número al que llama está apagado o fuera de cobertura...no sabia que havia trucat al penjat.

    ResponElimina
  9. L'home és un terme mig entre el sublim i el grotesc, he llegit alguna vegada.

    ResponElimina
  10. A qui se li acut anar a una execució sense posar el mòbil en silenci! Hi ha gent que no sap anar pel món...

    ResponElimina
  11. Ara entenc perquè l'Assumpta deia que la culpa era teva en el seu post de musiquetes Nokia... hehehhe! Si és que sempre vaig al revés jo!!!!

    ResponElimina