diumenge, 4 d’agost del 2013

De quatre setmanes

Els símptomes que presenta vostè és d'estar embarassat de quatre setmanes. No va dir res quan va escoltar el que li va dir el metge. Pensà que potser les paraules havien entrat per l'orella amb l'ordre canviat, donant com a resultat una frase sense trellat. Com que no reaccionava, el metge va començar les explicacions. Li va dir que eren casos raros però que se n'havien donat alguns, que per una anomalia genètica en la fase embrionaria, un home podia arribar a quedar-se embarassat de si mateix. Que el cas era molt espectacular, però que no representava cap perill, ni per al pare ni per a la criatura, ho tenien tot previst i no havia de què preocupar-se. Les proves d'embaràs no serveixen per als homes, així que ara la infermera el citarà per a d'ací dues setmanes en obstetrícia, allà li faran una ecografia i se sabrà tot amb certesa.

De tornada a casa anava mirant-se el reflex als cristalls dels aparadors, i ja s'hi veia més panxa; el que fa la suggestió.

10 comentaris:

 1. I la mare no era a la visita? Quina falta de tacte.

  ResponElimina
 2. Tant suggestionat que li van prendre el pèl i ni se'n va adonar!

  ResponElimina
 3. L'excés de panxa és la cervesa, que no ens enganyi!

  ResponElimina
 4. Ostres, quina animalada...Preocupar-se, per què???

  ResponElimina
 5. Ah! que no es la panxa cervesera! que es un embaràs!

  ResponElimina
 6. No hi ha perquè preocupar-se??? Jo si fos ell estaria ben cagat!

  ResponElimina
 7. Les bates blanques imposen molt.

  ResponElimina
 8. Embarassat de si mateix ho és tot aquell que és artista!

  ResponElimina
 9. Bufa, el planyo si a les quatre setmanes ja té símptomes... imagina els 9 mesos... si és que la gestació en homes dura 9 mesos, clar

  ResponElimina
 10. Deu ser embaràs psicològic!

  ResponElimina