dimarts, 28 d’octubre de 2014

Descobert cas d'incorrupció

Segons l'informe policial al qual ha tingut accés aquest bloc, l'alcalde de Benfotuts podia no estar implicat en cap cas de corrupció. Persones pròximes a l'edil dubten de la veracitat d'aquest informe, assegurant que es tracta d'una maniobra de l'oposició per a desprestigiar-lo. L'alcalde diu que no deixarà el càrrec fins que hi haja una sentència que el declare innocent.

El grup encarregat de la investigació, veu clars indicis de que l'alcalde forma part d'un oculte grup reduït de polítics que mai no han cobrat cap comissió per l'adjudicació d'obres.

10 comentaris:

 1. Que investiguin una mica més, que això no s'ho creu ningú, home!

  ResponElimina
 2. El polítics normals, els implicats en el cas "Operació Túnica", consideren que l'alcalde de Benfotuts ha de cessar, abans de que l'exemple de polític honrat s'estengui com una taca d'oli.

  ResponElimina
 3. Quin mal exemple per a la resta de polítics, això és intolerable, home!!!

  ResponElimina
 4. Apa, que també hi ha alcaldes honestos...

  ResponElimina
 5. Que algú investigui als que l'investiguen, si us plau. No són aigua clara.

  ResponElimina
 6. Totes les regles tenen una excepció!

  ResponElimina
 7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 8. si tenia una merda de nòmina se'l ha de jutjar com cal

  ResponElimina
 9. Potser hauríem de fer campanyes i eleccions en què els candidats s'hagin d'esforçar a demostrar la seva capacitat de corrupció. Tal vegada tindríem més polítics honestos.

  ResponElimina
 10. Això que expliques com un acudit em sembla que deu ser molt real. Un home honest entre tants corruptes fa molta nosa.

  ResponElimina