dimecres, 17 de novembre del 2010

A la taula i al llit al primer crit


Hui em sent bé. Encara no m'havia alçat del llit, esgotant els cinc minutets que em demane i concedisc tots els matins quan sona el despertador i que aprofite per a la recerca de noves postures, que he escoltat una notícia que m'ha omplert de goig i alegria. Torne a confiar en la classe política.

Arrere queden els foscos dies de neguit i tristor en que govern i oposició no s'entenien, mentre el poble anava com cagalló per la sèquia de la crisi.

Els polítics, ahir van demostrar que quan volen, són capaços de posar-se a treballar i guanyar-se el sou. En les Corts Valencianes n'hem tingut un exemple.

Com deia, ahir a les Corts es va firmar una esmena als pressupostos de 2011 per la que s'aprova un subsidi d'atur per a aquells diputats que perden l'escó (cal dir que l'any que ve hi ha eleccions). Aquesta esmena la van firmar tots els grups parlamentaris sense excepció.

Quan es tracta de legislar per a millorar la vida dels valencians, ningú s'hi posa d'acord. Però quan els dinerets de les seues senyories són l'assumpte del debat, la cosa canvia.

4 comentaris:

  1. Atents perquè vaig a exposar a continuació un argument molt profund i dens.


    Tractaré de resumir i fer-ho d'allò més comprensible:


    Fills de putes!

    ResponElimina
  2. La mare que els va parir!. Al meu Ajuntament (on treballo)quan va començar la legislatura TOTS els regidors es van apujat el sou un 20%. Fa mig any a mí me l'han abaixat un 7 % i aquests fillsdeputa entre el 5 i el 7 %!!!.

    ResponElimina
  3. I això no és anticonstitucional?

    ResponElimina
  4. Sr. Remitjo, m'encanta la seua capacitat de síntesi.

    Sr. Txisky, no patisca que al Maig els que entren es tornaran a apujar el sou.

    Mr. Missis, ja sabem que la Constitució la fan servir quan els convé.

    ResponElimina