dissabte, 6 de novembre del 2010

Aneu amb compte amb l'estalvi


Les associacions de consumidors a instància de les cadenes d'alimentació aconsellen avançar les compres de nadal per tal de aconseguir millors preus (en diuen) i així estalviar-hi.

D'aquesta manera tenim, a dos mesos de les festes nadalenques, les prestatgeries dels hipermercats plenes de torrons, botelles de cava i marisc congelat.

Sota el pretext de l'estalvi anem al supermercat per endur-nos tot quant càpiga al maleter del cotxe, perquè ja se sap, quant més comprarem més estalviarem.

I ara et trobes a casa amb el rebost a vessar de torró i cava, el congelador ple de llagostins i que, malgrat el que dius, que estàs fins als collons del senyor de la panxa i la campaneta, les nadales i tot això, portes l'esperit de nadal ficat a dins. Com que tot en la vida, si ho vols fer bé, necessita entrenament, comences a fer una mena de preparació del cos per a les festes, fotent-te tot el que havies comprat i engreixant tres o quatre quilos abans del sorteig de la loteria.

4 comentaris:

  1. A casa cada any ens porten una caixa de polvorons un veí que en ven. Abans la portava a mitjans de desembre i ara la porta a mitjans de novembre. D'aquí uns anys menjarem polvorons a la platja...

    ResponElimina
  2. A nosaltres amb els polvorons ens pot ocórrer o que tampoc arriben a nadal o, com passa amb els bombons Ferrero que si no hem aconseguit regalar-li'ls a ningú, s'ajunten amb els del any següent.

    ResponElimina
  3. Jo ja estic escrivint la carta als reis i donant mandarines al tió.

    ResponElimina
  4. Mentre no el faça cagar abans d'hora, no hi ha perill.

    ResponElimina