dilluns, 14 de febrer del 2011

No estava preparat...? o En tu fiesta me colé.

M'agrada més aquesta foto que la del Jimmy Jump.

Ahir, enmig de la gala dels Premis Goya es va presentar en Jimmy Jump, que és aquest individu que de tant en tant, no sé ben bé amb quina finalitat i amb una barretina al cap, apareix enmig d'un espectacle, partit de futbol o qualsevol esdeveniment que tinga una bona difusió.

Quan presentaven un dels premis, va saltar a l'escenari, va dir no sé què coses fins que algú, sembla que era de seguretat, tot i que semblava el seu bessó, s'el va emportar a fora.

Després va eixir en Buenafuente i va dir alguna cosa així: "Como catalán que soy me avergüenzo del tipo imbécil este que acaba de salir... Esto no estaba preparado..."

Doncs bé, si això no estava preparat com és que s'els va colar en la festa, si ja per la vesprada corria el rumor de que anava a fer-ho. I si és veritat que no estava preparat, Sr. Buenafuente no s'avergonyisca del imbècil que va saltar, avergonyisca's dels imbècils que s'ho van permetre.

Ah! Molt bon ull els entesos que deien que "Balada triste de trompeta" i "También la lluvia" eren les favorites.

7 comentaris:

  1. Jo també em quedo amb la imatge que has publicat, però espero que no sigui flor d'un dia i el cinema en català tiri endavant!.

    ResponElimina
  2. Aquí a Alacant la de Pa Negre només espot veure... doblada al castellà!

    No parlàvem d'imbècils?

    ResponElimina
  3. Txisky. Amb el recolzament que se li dóna, fins i tot ací, no crec que arribe molt lluny.

    Remitjó. A València, jo la vaig veure en català, però crec que només en feren aquella projecció i en sala petita. Allò semblava les sessions que es feien a algunes sales en els setanta i que anàvem a trobar els grisos a la eixida. (L'enllaç és pels que no han complert quaranta encara i/o no sàpiguen de què estic parlant.)

    ResponElimina
  4. Cert que la culpa és d'aquells als que se'ls va escapar el Jimmy Jump, però hi ha que reconèixer que el que fa el tipo aquest és injustificable (i molt rídicul)

    ResponElimina
  5. Maria. D'acord. Però és que, un tio com aquest ja conegut per molta gent, que s'hi cole així amb tanta facilitat... No sé què vols que et diga.

    ResponElimina
  6. Jo també prefereixo aquesta que la del pallasso. el que trobo vergonyós és que les passin doblades.

    ResponElimina
  7. Alyebard. Ací, no cregues que hi ha molta demanda de cinema en català.

    ResponElimina