dimarts, 17 de maig del 2011

Decidint el meu vot


Aquest vespre s'ha celebrat la festa grossa de la campanya electoral del PP a València. He entrat a la seua pàgina web, perquè no acabe de decidir-me a votar-los i hi he vist un tros dels discurs del Camps i un altre del Rajoy, com sempre en un valencià absent acadèmic.

Bé, la plaça de bous, que és on s'ha fet la festa estava "abarrotá" com deia aquell parell de còmics, però alegren-se senyors del PSPV: No han aconseguit omplir de autobusos l'Albereda!.
PD: A causa de la crisi, haguérem d'acomiadar l'únic reporter gràfic que teníem. Per tal d'il·lustrar aquest apunt, li he encarregat al becari que aconseguira una foto de la Rita Barberà, i com que no sap qui és —no sé que els ensenyen ara a la facultat— li he dit que és una dona que va sempre de roig i açò és el que ha trobat. Quant de mal està fent el cercador d'imatges de Google.


11 comentaris:

 1. Home, no es queixi. Que millor aquestes cuixes envoltades de roig que no la Barberà en la mateixa pose i vestimenta. Només de pensar-ho ja em venen arcades.

  ResponElimina
 2. Ah... però... jo que creia que era la Rita Barberà de veritat!!...
  Creus que també sap parlar aquest valencià acadèmic? :-))

  ResponElimina
 3. Encara bo que t'ho prens amb humor, perquè la que teniu muntada per allà baix té tela...

  ResponElimina
 4. Teniu a la Rita molt estressada, quants quilets ha perdut ?
  va que ja arribem a la recta final...i després, a seguir aguantant quatre anys més. A vegades penso que tenim el què ens mereixem, la gent els segueix votant. No ho entendré MAI.
  Fins aviat.

  ResponElimina
 5. Iep! Eixa no és Rita! No se li veu cap bossa de mà de Louis Vuitton per enlloc...

  ResponElimina
 6. Alyebard. No em queixe, però hem de fer un periodisme seriós i documentar bé els articles.

  Assumpta. A simple vista sembla ella, però si et fixes bé, veus que no du una bossa de Louis Vuitton com diu en Sell·llés.

  XeXu. Ens ha costat tant muntar-la que ara no sabem com desmuntar-la.

  Quadern de mots. Ara que ha fet la dieta de la carxofa, traurà més vots encara.

  Sell·llés. Ja li he dit jo al becari que no colaria.

  ResponElimina
 7. Sort de l'humor! ja voldria la Barberà lluir així!

  ResponElimina
 8. A mi em fa molta basarda veure places de toros plenes de PPeros... fan més por que una fragata de moros...

  ResponElimina
 9. Elfreelang. Jo crec que a tots els valencians també ens agradaria que lluïra així.

  Porquet. Home, Rajoy pot fer de moro. De puro ja en té, li falta la espasa.

  Per cert, hui han estat en l'Hospitalet de Llobregat i he escoltat a l'Alicia Sánchez que parlava en castellà. Jo pensava que açò només passava a València.

  ResponElimina
 10. Unes bones caderes "la mujer de rojo". Si en fa d'anys d'questa peli! mai li vaig trobar el què. (un comentari que pixa fora de test, però és que de temes polítics NPI). Serà perquè visc en los mundos de yupi...

  ResponElimina
 11. Sònia.

  Ací pot pixar cadascú on vulga. A més, és obvi que no es tractava de fer cap anàlisi política. Tan sols posar-li una mica d'humor al que se'ns ve al damunt i per quatre anys més.

  La peli em va fer molta gràcia quan s'estrenà. El que passa és que hi ha pel·lícules que tenen caducitat i si les traus de la seua època no tenen el mateix efecte.

  ResponElimina