diumenge, 17 de juliol del 2011

El que no mata engreixa

El jutge del Tribunal Superior de Justícia José Flors ha decidit que el president Camps serà jutjat per suborn impropi en trobar indicis de delicte en el anomenat cas del vestits de la trama Gürtel.

Això que sembla perjudicar Camps, potser siga el millor que podia passar-li. S'ha de tindre en compte que aquest tipus de delicte —i aquest és el motiu del post— és jutjat per un tribunal popular. És molt fàcil pensar que el veredicte ja està decidit i que es decidira ja el passat 22 de maig, quan el PP va rebre el 49% dels vots. No només se'n sortirà sinó que, com que el que no mata engreixa, ho farà reforçat. Tenim Camps per a una bona estona. 

7 comentaris:

  1. A més, part del tribunal es pot triar i una altra refusar. S'asseguraran que li sigui ben favorable.

    ResponElimina
  2. Quan vaig veure la notícia vaig pensar amb tu, mira ja tenen el Camps amb un peu a fora, però ben mirat encara en sortiran reforçats.

    ResponElimina
  3. Justícia injusta, quin fàstic que em fa aquest individu que no parla ni un mot de la llengua que s'encarrega de perseguir i anorrear...

    ResponElimina
  4. Exactament això és el que va venir al cap i tu ho has expressat en paraules.

    Camps jutjat per un tribunal POPULAR. Ja sabem que aquest tribunal decidirà per majoria absolutíssima.

    ResponElimina
  5. Vols dir? Esperem, tinguem una mica de confiança en la gent. Potser hi ha gent honesta que actualment puguin pensar que això dels vestits és mentida però que, si se'ls presenten proves, decideixin amb justícia... JP, no siguis tan pessimista, home :-)

    ResponElimina
  6. Ha dimitit, eh? :-))

    Sigui com sigui i digui el que digui... ha dimitit... Ho veus com no has de ser tan pessimista JP? :-)

    ResponElimina