diumenge, 7 d’agost del 2011

Consell de ministres extraordinari

A la vista de la situació a què hem arribat aquesta setmana i per tal de no deixar assumptes de importància per a després de les vacances, he hagut de convocar amb caràcter de urgència consell de ministres de la República Depenent del Banc amb seu en ma casa, que s'ha reunit al voltat d'una taula muntable d'aquestes d'on caben dos caben tres, i ha pres les següents mesures:

1. Revisar la qualificació de l'agència Escanya uns Pobres, que passa de ser triple FP a triple FP +, per no parar de demanar reformes.

2. Dins del marc de mesures contra l'atur, fer un estudi de l'impacte ambiental que suposaria la creació d'empreses de reformes, ja siguen reformes estructurals o del mercat del treball, vist l'augment de demanda que n'hi ha pertot arreu.

—Ho hem aconseguit! A veure que diuen ara els de Mudis.

7 comentaris:

  1. Em sembla bé, i arroplega tot l'or que tingos, que hi ha gent que el necessita ( no se sap per a què ). Un altre forat al sintiró, i treballar, i au...!

    ResponElimina
  2. Jo també m'hauré de reunir amb algú però gairebé tothom és fora , de vacances, m'ha fet riure el teu apunt! mal més riure....t'has fixat que els de l'agència aquesta tenen un nom que fa poooor

    ResponElimina
  3. A les assumptes no les heu de deixar mai, que sempre són d'importància hehe (ostres quin acudit més doleeeeeent!) :-DD

    ResponElimina
  4. i en cas de necessitat crec que la qualificació de l'agencia podria arribar a ser de triple FP ++

    ResponElimina
  5. cantireta. Tot l'or i també el coure.

    Elfreelang. Sí que fa poor sí.

    Assumpta. D'Assumptes de veritable importància només en conec una.

    pons007. Amb aquesta gent no és descartable que haja de revisar-la.

    ResponElimina
  6. sí, reunions i paraules i sempre paguen els mateixox les despeses, besets

    ResponElimina