dimecres, 10 d’agost del 2011

Meteorits amb ADN

Un grup de científics nord-americans han identificat en uns meteorits adenina i guanina que són components de l'ADN, a més han trobat petites quantitats de tres mol·lècules relacionades amb nuclis no presents en la biologia terrestre. D'aquestes troballes dedueixen l'origen extraterrestre de la vida, que fa pensar també en que hi ha vida fora del nostre planeta.

Tot açò és una cosa molt complicada, que jo no entenc ni entendré per més que m'ho expliquen. Però faré dues reflexions segons la meua capacitat limitada d'anàlisi.

1. Què els hem fet als marcians per a que ens llancen pedres.

2. Els albiraments d'OVNIs son mentida. Una gent que t'ataca a pedrades no pot tindre una nau que viatja a tota velocitat per l'espai sideral.


—Jo no he llançat cap pedra, ha sigut aquell.

13 comentaris:

  1. Quin fart de riure amb la primera reflexió, estava jo tot seriós pensant què tindries per dir, i em trobo això, m'he quedat a quadres!

    ResponElimina
  2. Segueixen el precepte "dónde fueres haz lo que vieres", i resulta que han anat a petar a Londres...

    ResponElimina
  3. Visca la "kale borroka" sideral! D'això n'hi dic fotre fora a cops de pedra! Són de pagès, per això llencen els tarrossos fora de casa!! :)

    ResponElimina
  4. A cada nou post et superes! quina gràcia! a mi no m'estranya gens que ens tirin pedres..la veritat ...el que passa és que podrien afinar una mica la punteria i que anessin a esclafar els caps aquest que pensen com fotre als altres....ah felicitats per ser finalista de c@ts!!!

    ResponElimina
  5. Les teves reflexions m'han semblat sensacionals. No es poden refutar per cap banda.

    Petons.

    ResponElimina
  6. Hahahaha tens una ironia que em fa petar de riure!!! :-))

    Tu que saps resoldre els enigmes matemàtics d'en Mac -cosa a l'abast d'un reduït grup de privilegiats- segur que pots treure alguna deducció d'això de les pedrades! :-P

    ResponElimina
  7. Hola. Respecte al meu bloc:
    La truita era amb les seves germanes traspassades, dins d'una bossa a l'aigüera. La gata es va estar castigada dos dies fora per la seva goludesa i traïdoria. Sospir...

    ResponElimina
  8. XeXu. Ja sabia jo que aquest tema t'interessaria.

    Porquet. Mentre les pedres no isquen de Londres, podem passar un estiu tranquils.

    cantireta. No t'estàs relaxant a l'Urgell, què és el que passa?

    Elfreelang. Molta punteria no tenen, no. Gràcies per la felicitació, la multiplique per tres i te la reenvie.

    Ariadna. Clar, vaig passar tota la nit reflexionant.

    Assumpta. Comptar ovelles tampoc no és molt enigmàtic. Un altre dia pensaré sobre allò de les pedrades, que ara no tinc el cap per a grans descobertes.

    cantireta. Aclarit el misteri de la gata i la truita.

    ResponElimina
  9. Em vénen gent a passar el cap de setmana. Tinc l'habitació on han de dormir plena de trastos. A més, en vaig llençar un sense preguntar, i el de casa es va enfadar molt. Dilluns em trobaré millor, però casa meva continua sent massa gran. Si et fan fora, tinc un raconet de sofà... Gràcies per preocupar-te.

    ResponElimina
  10. Troben dues moleculetes de no res en un roc, i ja diuen que la vida terrestre és, en realitat, d'origen extraterrestre. Jo crec que algú va tocar el meteorit sense guants i hi va deixar una mica de pell morta... i després s'ho han trobat!

    I per cert, quina gràcia això que els marcians ens tiren rocs... se m'ha escapat una bona riallada, i aquest que tinc al costat m'ha mirat tot sorprès. Quan ho ha llegit, m'ha entès perfectament!

    ResponElimina
  11. cantireta. Compte amb el raconet, que faig 1,88 de alçària. Dilluns estaràs millor? Si és festa i encara no se n'hauran anat!!

    Yáiza. Ja tens raó, però saps què passa?, que amb les retallades no els en donen, de guants.

    Açò de provocar riallades és consubstancial en mi, per exemple, vaig a la platja, em lleve la camisa i ja tenim la riallada, és que faig molta gràcia.

    ResponElimina
  12. Tota la raó del món! De tota manera, si de veritat hi són i arriben fins aquí, quan vegin la que tenim liada aquí baix, no crec ni que es molestin en llençar-nos pedres.

    ResponElimina
  13. Les teves conclusions són espaterrants. Crec que la NASA t'hauria de contractar.
    Una abraçada.

    ResponElimina