dijous, 18 d’agost del 2011

Res de nou sota el Sol

No sé on he sentit a dir que Mourinho és un innovador. A mi em sembla un imitador, canvia una mica la tècnica d'atac, però no aporta res de nou.

—¡Yo te pego, leche! ¡Yo te pego!

—¿Y eso es nuevo? ¡Vamos, no me jodas!

9 comentaris:

  1. I què hi fot el Borat al darrera?

    ResponElimina
  2. Ostres, és que ha quedat tan retratat! Què bé que tot el món sencer ho vegi i acabem ja amb tanta tonteria!! :-DD

    Per cert, oi que en Ruiz Mateos es deu fer estiraments de pell o alguna cosa així, oi?

    ResponElimina
  3. No si la propera serà un cop de puny....no és cap innovador...és un malalt....està obsessionat

    ResponElimina
  4. El que és és un comediant, i un provocador perfecte. Fent aquesta mena d'actes desvia l'atenció només cap a ell, i així protegeix els seus jugadors. La sap llarga, però aquesta actitud acaba cansant tothom, i ja està passant.

    ResponElimina
  5. Narcisisme, se'n diu de tot això. Els dictadors també en patien, i guaiteu...

    ResponElimina
  6. Una altra Mourinhada més que l'ha tornat a retratar davant el món sencer. La comparació que fas és ben correcta, dos personatges igualment de patètics!

    ResponElimina
  7. Crec que en Mourinho està malalt i ho dic sincerament. I com que ell no ho vol reconèixer, hauria d'haver algú que li fes veure.

    ResponElimina
  8. No, no, XEXU, no puc estar d'acord amb tu... això ja passa de mida... al principi sí que podíem pensar això, feia declaracions per provocar i tal però ara ja no. En Mourinho va a ficar el dit a l'ull al Tito Vilanova en un moment de bogeria, de veritat, aquest tio perd el nord, perd el control de sí mateix... i no ho dic en broma, eh?

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots pels comentaris. Aquests temes no són els que m'agraden per a fer posts, però a l'Agost, amb quasi totes les neurones de vacances, si passa una mosca volant, no puc desaprofitar l'ocasió per parlar d'ella.

    ResponElimina