dimecres, 17 d’agost del 2011

Vaga de futbol


No ha pogut ser. Aquest matí s'han reunit l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) i la LFP (Lliga de Futbol Professional) per tal d'arribar a un acord que permeta desconvocar la vaga a què han estat cridats els futbolistes per a les dues primeres jornades de lliga. L'hora i mitja que ha durat la reunió no ha estat suficient per a trobar una solució al conflicte. Sí que hi ha hagut acord, però, respecte als serveis mínims, que queden fixats de la següent manera:

1. S'acorda uns serveis mínims de cinc jugadors per equip, per la qual cosa, els partits seran de futbol de saló.

2. Si els equips incompliren aquests serveis mínims i el nombre de jugadors no excedira de dos, es jugaria una partida al futbolí.

—¿Puedes dejarme dos monedas?, son para el futbolín.

7 comentaris:

  1. La veritat és que és millor prendre-s'ho en conya. Perquè ja em diràs tu si una vaga de futbolistes no ha de ser per força una broma!

    ResponElimina
  2. Hahahahaha serveis mínims!! Però escolta, tu d'on el treus aquest enginy?? :-DD

    Ei, poca broma, eh? que jo era boníssima jugant al futbolí!! M'ofereixo com a una de les components del Barça per jugar... cas que no es jugués el partit de 5 contra 5 :-))

    ResponElimina
  3. En cas de que només ne quedi un, l'esport s'anomenarà fronton/paddel i hi haurà, com a mínim i màxim, 1 jugador. Se li dixarà tenir més d'1 admirador, a una distància respectable.

    ResponElimina
  4. ja estava preparant els dits per burxar... jeje

    ResponElimina
  5. Compte amb els dits d'aquest senyor de la foto, es veu que es posen per dins els ulls fàcilment...

    ResponElimina