dijous, 6 de setembre de 2012

Les peces del trencaclosques

Els agradava fer vida a la taula camilla de la saleta d'estar: dinar, sopar, veure la tele, llegir i sobretot construir un trencaclosques de tantes peces que no hi havia manera d'acabar-lo. Totes les vesprades es posaven a la faena, però tot just en tenien feta una tercera part, havien de desfer-lo i desar les peces a la capsa per tal de parar la taula pel sopar, hem de donar-nos més aire Amparito o no l'acabarem mai.

N. del a. - La idea l'he treta del relat Puzle de la Sílvia que en té per a repartir.

10 comentaris:

 1. Bé, el seu era més tràgic, però aquest té el teu puntet habitual, que també està bé.

  ResponElimina
 2. Puzzle estil Penélope... fent i desfent...

  ResponElimina
 3. Posar-se roba, embrutar-la, rentar-la, posar-se-la un altre cop, fins i tot perdre'n alguna peça. El puzle de la vida quotidiana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. L'amor, per exemple. Petons de bona nit.

   Elimina
 4. Doncs mira... no sé... crec que el dia que aconsegueixin acabar-lo (al final ho aconseguiran), potser després enyoraran fer aquell mateix puzzle... i, qui sap, a lo millor el seguiran desfent i fent pels anys dels anys :-))

  ResponElimina
 5. i la idea de fer-lo sobre un cartró.....

  ResponElimina
 6. M'agrada molt, Jp. És la idea de fer-se i desfer-se eternament, com la vida i l'amor. Me'ls imagino entusiasmats amb aquest projecte comú que mai s'acaba. Jo d'ells, però, el faria al soterrani :)

  ResponElimina
 7. Llàstima que en la juguesca inicial havien dit que no tornarien a fer l'amor fins que poguessin estar amb el contacte a la pell del puzle acabat.

  ResponElimina
 8. També podrien comprar un camilla només pels puzles, però qui sap si ja perdria tot el seu encant...
  Mil i una història envoltant una camilla, aisss Senyor que ve el fred!!

  Aferradeta i bona tarda.

  ResponElimina
 9. mai he sigut de trencaclosques, un cop els meus pares em van regalar un de 1500 peces i mai no vaig posar res més que les peces del voltant...

  ResponElimina