dissabte, 4 de desembre del 2010

Virus d'alts vols


És curiosa la capacitat que tenen els organismes microscòpics de mutar, és a dir, de canviar les seues característiques. Tots els anys ens informen de la conveniència de vacunar-se contra malalties com ara la grip, per la facilitat que en té el virus causant, de canviar, diguem-ne, el seu vestit i fer que les vacunes de l'any anterior no hi serveixen.

Doncs bé, enguany aquesta mutació ha sigut molt més cridanera encara. El virus de la grip al mutar s'ha convertit en un virus pijo. Aquest virus no es fica en qualsevol cos, rebutjarà persones sense sostre, aturats, mileuristes, fins i tot aquells que el seu sou no arribe als 200.000 euros anuals.

Les autoritats mèdiques després de descobrir, aïllar i estudiar el virus, n'han establert el grup de risc i atenent a tot això, han anomenat la malaltia que produeix, grip del controlador aeri. També s'ha observat que el virus se sol manifestar en dates clau, com ara eixides de vacances, ponts llargs, etc.

Amb la arribada del pont de la Puríssima-Constitució, la grip del controlador s'ha mostrat amb tota la seua virulència, afectant molts controladors que no han pogut anar a la feina, la qual cosa ha fet que s' haja hagut de tancar diversos aeroports espanyols.

Si vosté no és controlador, com m'imagine, no s'espante, no s'ha de vacunar. No vaja al centre de salut ni a cap servei d'urgències d'un hospital, perquè no va a agafar aquesta grip. Això sí, si s'havia organitzat un viatge per a aquest pont i ha d'agafar un avió, més val que es prenga una bona dosi de Valium.

2 comentaris:

  1. Vull fer un comentari constructiu i assenyat, però només em venen al cap tres paraules: fills de puta

    ResponElimina
  2. Es deuen haver quedat tots allitats, no?

    ResponElimina