dimarts, 10 d’abril del 2012

El tercer ull


Aquest matí mentre desdejunava he llegit el següent titular: Nasa: tres "ojos" seguirán en el espacio.

Com que tenia una mica de pressa, no he pogut llegir la notícia sencera, però camí de la feina anava pensant en quina mena d'artefacte deixarien a l'espai amb tres ulls. Puc imaginar-me quelcom semblant a un coet o un satèl·lit amb dos ulls observant-nos, això no em preocupa, ja fa temps que ho fan. Però el tercer ull?... No serà l'ull en què estic pensant?... No serà l'ull del cul del coet? Això sí seria preocupant. Perquè si és així, quan comence a llançar-hi merda, a veure a qui li cau. Tal i com ens van les coses últimament, de segur que cau a casa nostra i això és el que ens faltava.

6 comentaris:

  1. Potser serà un ull de bou amb el que algun astronauta es dediqui a observar el què passa a la terra... és que les retallades no deixen per més alta tecnologia.

    ResponElimina
  2. Tres ulls hi veuen més que dos, ai no, que no era així el refrany. Segur que és això que diu el Porquet, un altre gran germà...

    ResponElimina
  3. I tu donant idees... que no saps que hi ha que sempre té moltes ganes de llançar-nos tota la merda?

    ResponElimina
  4. Si ens miren amb l'ull de darrere potser s'adonen de la de merda que ja tenim a sobre!

    ResponElimina
  5. Jo tenia entès que el tercer ull estava situat entre les celles, però després de llegir no sé ens donaran pel sac des del cel?. El millor que podem fer és no dormir amb el cul a l'aire!!! Bona setmana!

    ResponElimina
  6. Només ens faltava que la merda caigués del cel, com si no en tinguéssim ja prou per aquí baix...

    ResponElimina