dimarts, 21 de juny del 2016

El votant responsable

La política mai no l'ha importat, encara que complix votant a les eleccions, més que res, perquè esta convençut de que és obligatori. Sempre diu, i té raons per a dir-ho, que isca qui isca, les coses no canvien. Però aquesta vegada se'l veu preocupat per quin serà el resultat. I és que ha sentit algú important dir que anem amb compte a qui votem, que si guanyen els d'esquerres, l'economia empitjorarà d'una manera catastròfica. Li dic per tranquilitzar-lo, que això és fruit de la por que tenen els rics a veure minvat el seu patrimoni. Però ell, que no té res, ni diners, ni faena, ni casa on viure, què pot perdre? No cregues que no tinc res a perdre, amic meu, si l'economia empitjora fins al punt de que als bancs els vaja malament, potser tornaran a tancar sucursals. Llavors, em pots dir on aniré a dormir?


7 comentaris:

  1. Quina pena, fins i tot ser pobre pot empitjorar, potser que entre tots li busquem acolliment...

    ResponElimina
  2. quan es toca fons...sempre trobes un forat on caure una mica més.

    ResponElimina
  3. Tancar sucursals o que els botiguers, digues-li nazis, o els rics, digues-li banquers comencen a llançar bombes, quan puja l'esquerra puja la dreta, irremeiablement, no és que siga roí que puge l'extrema esquerra sinó que porta sempre a l'extrema dreta, i ja els coneixem.

    I em diràs de tot, però ho havia de dir, és tan obvi, i hem aprés tan poc.

    Vicent

    ResponElimina
  4. Si no pot dormir a un Banc, sempre li quedarà un banc... del parc.

    ResponElimina
  5. Es per això que entenc que els rics votin als rics, però que els votin els pobres...

    ResponElimina
  6. En aquest país tothom mira per ell. És que no pensa en la gent que no tenim un ral, però sí una casa per dormir? Que desconsiderat.

    ResponElimina