Eixe matí, en escoltar les notícies, aquell home s'assabentà de que uns pirates informàtics havien bloquejat un munt d'ordinadors en diversos països i ara exigien un rescat per a que tornaren a funcionar. Pensà en la poca fiabilitat que oferixen aquests aparells electrònics, igual que aquella calculadora per a passar de pessetes a euros, que un dia li va regalar el banc i que tampoc mai havia sigut de fiar. Des d'aleshores els comptes no li havien tornat a eixir.
és que ens varen enganyar....i no era culpa de la calculadora
ResponEliminaNi mica de fiabilitat... estem penjant d'un fil..
ResponEliminaEls metges i científics hauran de descobrir la vacuna antivirus... informàtic.
ResponEliminaEls bancs volen que confiïs amb ells però llavors ells lliguen els bolis amb una cadena, confiança recíproca...
ResponEliminaLa gràcia és que si ara tornéssim a la pesseta, segur que tornarien a arrodonir a l'alça!
ResponEliminaAquests die m'he quedat sense antivirus...Espero que no tingui tanta mala sort i se me'n coli algun!
ResponEliminaTé un punt divertit, segons es mire la història. Jo sóc dels que ha après a pensar en euros ja fa uns anys... ;)
ResponEliminaRecordeu els clàssics: la banca sempre guanya.
ResponEliminaNo t'ha passat Jpmerch, que de tant en tant necessites alguns diners i de sobte t'apareixen? I veus que s'acompleix la màxima de Jonh Nasch quan deia que els números ens diuen el que volem sentir?
ResponEliminaVicent
A mi tampoc em surten els comptes amb els Euros...
ResponEliminaM'adono que hi ha uns retoladors que diuen que són boníssims, els millors... i bla, bla... un retolador d'aquests val més de 3 Euros. Sí.. UN RETOLADOR d'aquests val unes 600 pessetes. Insisteixo: No una capsa, no... UN RETOLADOR.
No em surten els números, Jotapé.