dilluns, 23 de maig del 2011

Catàstrofe inèdita




El greu escrutini ocorregut ahir tan sols uns minuts passades les huit del vespre, i que va afectar a molts col·legis electorals de tot l'Estat ha tingut un efecte devastador. Molts diputats i regidors s'han vist literalment al carrer en perdre els seus escons/butaques que tant d'esforç i dedicació els havia costat aconseguir-los. Una vegada més el caprici de l'electorat s'ha emportat per davant les il·lusions de tota aquesta pobra gent que ho ha perdut tot.

Temps haurà d'analitzar què és el que ha fallat, per què no ha funcionat el Servei de Prevenció de Catàstrofes Electorals, quan des de fa setmanes es parlava de una gran concentració de vots acumulant-se a les capes més dretanes de les candidatures, circumstància agreujada per la presència de factors propiciadors de vots blancs als principals nuclis poblacionals.

Temps tindrem de exigir-ne responsabilitats. Però ara és el moment de la solidaritat. Després de tot el que ells han fet pel poble, ens toca a nosaltres mostrar-los el nostre amor en forma d'ajuda, no els hi podem fallar. La Fundació Save the Politician t'ofereix la possibilitat d'apadrinar un polític per menys d'un euro al dia. A canvi rebràs el videojoc NintenPolítics(*) amb el qual podràs seguir les peripècies del teu apadrinat. Tria entre milers de personatges, no n'hi ha dos de iguals.

Connecta't ara a savethepolitician.com i apadrina'ls! Ells també ho farien per tu.

(*) Només per a Nintendo 3DS

15 comentaris:

  1. JP, tenim un problema... intento connectar-me a aquesta web tan solidària, però em surt aquest missatge:

    "Oops! Google Chrome could not find savethepolitician.com"

    Jo volia apadrinar Lluís Miquel Pérez, fins avui alcalde de Reus, del PSC, amb un sou de més de 80.000 Eurets l'any... Què farà ara, pobret?
    Per cert, aquest és el que treu a passejar el gos i li permet que es pixi al mobiliari urbà... Havia pensat en una modificació del seu software, a veure si es tornava una mica més higènicament solidari.

    En resum... Espero noves instruccions.

    (Ara, els que es van quedar a casa i no van anar a votar, que no es queixin)

    ResponElimina
  2. Per cert, acaben de dir per la ràdio, que el cap del Servei de Prevenció de Catàstrofes Electorals es diu Camps de segon cognom... a veure si per això no es va alertar a la població perquè prengués mesures per poder evitar aquest terrible escrutini (votar).

    Per cert... vosaltres esteu bé?

    ResponElimina
  3. Assumpta. He he he. És que ara ja han plegat. Fins demà no podrem fer-ne res.

    Crec que sí es pot configurar el personatge. Fins i tot pots canviar-lo per un de diferent. Ara. els diners no te'ls tornen. Eh?

    Camps? Ja sabia jo que aquest tindria res a veure.

    Nosaltres estem bé, gràcies. Els meus s'han lliurat de miracle, al ajuntament no estaven i ara estan.

    ResponElimina
  4. Carme. No, no. És un tema molt delicat i seriós.

    ResponElimina
  5. Sí, segur que ells ho haurien fet per nosaltres també. Vinc a donar-te el meu condol, em sap greu per tu i tota la gent de bona fe de València. Agafeu aire, que venen corbes. Bé, són les mateixes corbes de sempre...

    ResponElimina
  6. Gràcies XeXu. Paciència, que no resignació, i bons aliments.

    ResponElimina
  7. Justament perquè és un tema molt delicat i seriós... el millor que podem fer és posar-hi humor, Jp!

    ResponElimina
  8. Solidaritat??? ho sento molt o molt poc, però amb els polítics, ni amb els que entren ni amb els que surten. Crec de veritat que no s'ho mereixen. Tot i així només uns quants - poquets- es mereixen ser ajudats, felicitats o admirats.
    Fins que fer política no deixi de ser una professió crec que ni uns ni els altres tindran massa credibilitat. Utopia, segurament.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  9. Quadern de mots. Vinga! No sigues així! Apadrina'n un! :-(

    Elfreelang. I que no ens falte! Perquè si no malament. :-)

    ResponElimina
  10. si paciència... amb els polítics siguin quins siguin... sempre paciència...

    ResponElimina
  11. jomateixa. De moment no tenim un altre remei.
    Benvinguda al blog i gràcies per comentar-hi.

    ResponElimina