dissabte, 21 de maig del 2011

Deixem que el votant reflexione


Quan era estudiant, jo era d'els que preparaven els exàmens a última hora, amb el resultat que no us vaig a explicar. Els meus pares no es cansaven de dir-me que allò que no es feia en dos o tres mesos, era molt difícil que es poguera fer en dos o tres dies. 

L'Estat pensa que, com els mals estudiants, la vespra d'anar a votar encara no hem preparat el nostre vot i ens deixa un dia per reflexionar.

Aquesta setmana ens han recordat de una manera especialment insistent, la importància de respectar la jornada de reflexió, però crec que més per la por que els produïa la presència dels "Indignats" a les places de les grans ciutats, que perquè pensen que el nostre vot encara no estiga decidit.

Siga per la raó que siga, siguem bons ciutadans(*) i deixem que la gent reflexione.

Ai! És que no sé a qui votar,
no m'agrada ningú. Deixeu-me reflexionar.

(*) No sé si hui es pot dir aquesta paraula.

11 comentaris:

  1. Però què fas amb aquesta fotooooo? Què vols que torni a petar Blogger? No varem quedar que aquesta persona era gafe?

    Jo també estudiava tot al final hehehe i em funcionava! ;-)

    ResponElimina
  2. Ah! Però ara tenim el Refugi.

    ResponElimina
  3. Està clar que un dia reflexionant no en tenim prou. Sempre tornen a sortir els mateixos. Cal pensar què fem tan malament i què fan ells tan bé per repetir i repetir?
    És indignant, però per part de qui ?
    Fins aviat.

    ResponElimina
  4. Hahahaha d'acord, d'acord ;-))

    (Vaig a estudiar-me el manual-accelerat de l'usuari-ignorant de WordPress que això petarà aviat)

    ResponElimina
  5. Quadern És que en aquest restaurant el menú és molt reduït. A triar entre dos primers i dos segons. Ja s'ocupen ells de que això seguisca així, una vegada rere d'una altra.

    Assumpta Ràpid, que açò no arriba al vespre.

    ResponElimina
  6. No podem votar sempre els mateixos... nosaltres també som responsables de qui votem... segur que hi ha altres candidatures.

    Estic reflexionada del tot.

    ResponElimina
  7. Reflexioneu tant com vulegueu, jo el meu vot ja el tinc clar de fa temps, i hi penso anar. No sé si us n'adoneu, tots aquests dies he estat veient posts a favor dels indignats, i això és el pitjor que es podia fer en vigílies d'eleccions. Apa, indigneu-vos molt i no voteu, eh, sobretot no voteu. No patiu, que els de dretes sí que hi aniran, en massa, com sempre. No sabeu com pujaran les dretes, especialment peperes i similars, per la falta de vot de tant indignat. Bé, haguessin guanyat igual, aquest país ni twitters ni polles, aquí som quatre arreplegats a aixecar la veu, i 30 milions de descerebrats a votar el PP. Ho sento J, però tindreu quatre anys més d'aquesta púrria corrupta i feixista.

    ResponElimina
  8. Carme. Clar que sí que n'hi ha, però no convencen a ningú més que als quatre somiadors que els votem.

    XeXu. Totalment d'acord amb el que has dit. Només afegir que els que han muntat tot això no han sabut valorar les conseqüències i pot resultar-los com pegar-se un tret al peu. Ho veurem demà.

    ResponElimina
  9. Per a mí mullar-se és votar. I ser capaç també d'expressar la indignació i després canalitzar les idees amb compromisos concrets i pacífics per canivar les coses. La part més difícil però més necessària. Bsts.

    ResponElimina
  10. ja he reflexionat i ja he votat malgrat les ganes de fer bots enlloc de vots

    ResponElimina
  11. rosana. Veig energia darrere de les teues paraules i això m'agrada i m'anima.

    Elfreelang. Els que van a botar seran els del PP aquesta nit.:-(

    ResponElimina