dimarts, 21 d’agost del 2012

Deficiències

Amb el pas del temps la freqüència de les relacions sexuals havia disminuit. Per tal de fugir del que semblava inevitable, van proposar-se unes dates en què haurien de tenir, sense excusa, sexe. Ahir tocava, però la mala memòria també anava fent camí.

10 comentaris:

  1. Això és inacceptable!!
    Un bloc de notes, un calendari, una nota enganxada a la gelera, una alarma programada...vols dir què no hi han formes per fer memòria per una cosa tan important??? ;)

    Bon dia, nin!

    ResponElimina
  2. Snif, quina vida més trista!!! A mi l'alarma del mòbil em salva de tots els "despistes" possibles. Ara, em semblaria estrany que em sonés el mòbil, mirar la pantalleta i veure "avui TOCA". Hummm...

    ResponElimina
  3. :) els anys no perdonen ni en un sentit ni en un altres... casumdena!

    ResponElimina
  4. Caram, si que estan envellits!!

    ResponElimina
  5. Perfavort! Però si amb els smartphones ara això ja no hauria de passar! Posat's a fer potser hi ha, fins i tot, una aplicació que t'ajuda en el tema... o directament que ja et substitueix!

    ResponElimina
  6. buff, sexe per obligació, quin pal

    ResponElimina
  7. El sexe sempre és una obligació.

    ResponElimina
  8. el porquet,m'ha tret la resposta. Jo volia dir que quan necessito recordar una cosa important, em poso l'alarma al mòbil. (eh! que ja us veig el somriure a la cara, que aquests extrem encara no hi hem arribat!!!!!!)

    ResponElimina