dimecres, 25 de maig del 2011

No tot està perdut

Mentre dinava he escoltat la següent notícia:

"El Tribunal Superior de Justícia Valencià se declara competent i assumeix la investigació per possible finançament irregular del PPCV."

Malgrat les ficades de pota dels responsables de la investigació del cas Gürtel com ara, entretenir-se en si els vestits estaven pagats o no i les escoltes il·legals del jutge Garzón, no tot està perdut i la justícia té una altra oportunitat per a que recuperem la confiança en ella.

Ara només esperar que si la cosa segueix endavant i el nostre benvolgut president es vera obligat ha deixar el càrrec —crec que he pegat una cabotà i he començat a somiar, després de dinar sempre m'ocorre—, no en vinga un darrere que faça bo a l'actual.

4 comentaris:

  1. T'imagines que ara l'innominable ha de plegar? ;-)

    Potser sí que has fet una petita migdiada :-DD

    ResponElimina
  2. Això realment em sorprendria, hi ha persones que semblen intocables. Però a fe que me n'alegraria i molt. A veure si hi ha sort.

    ResponElimina
  3. Mai no he confiat gaire amb la Justícia, però no ens queda més remei que donar-li una altra oportunitat. I no perdre les esperances

    ResponElimina
  4. Tant de bo déu, la mare natura, les divinitats gregues o qui sigui t'escolti i faci complir els teus (meus i nostres) desitjos...

    Ara, em sorprendria que el passessin per la pedra.

    ResponElimina