dimarts, 4 d’octubre de 2011

Model de referència


Els serveis sanitaris del país havien arribat a ser el model de referència a imitar, gràcies a la acurada gestió dels seus dirigents, els quals amb molt d'esforç i dedicació, havien aconseguit el seu objectiu prioritari, tenir la llista d'espera més llarga de tots els països de la contornada.

13 comentaris:

 1. Sempre que som els primers en alguna cosa, és en coses dolentes!

  ResponElimina
 2. La llista més llarga, la paella més gran i la fórmula 1 més cara de tota Europa, i part de món mundial. Els valencians som així, de record Guinness en record Guinness. Ah!, i de barracons en lloc d'escoles o instituts també, no? Ah, i del pitjor accident de metro, també…

  ResponElimina
 3. XeXu. Però no és fàcil ser el primer, hi ha molta competència.

  ResponElimina
 4. Vicicle. I un hospital de 5 estreles, amb la gent de la neteja a la porta, demanant que els paguen el sou que la seua empresa no pot pagar perquè la Conselleria tampoc no li paga.

  ResponElimina
 5. Mira que s'entestin en voler ser models de referència així...malament, malament.

  ResponElimina
 6. Com s'ha pogut fer tot tan malament? Què no ho veien els "experts" que acabaríem així? :-(

  ResponElimina
 7. je, je, je... em fa riure el teu comentari, tens raó hi ha molta competència no és gens fàcil, ser el primer!

  Aix... i a sobre ric i tot plegat no té cap gracia! :(

  ResponElimina
 8. Quina meravella poder fer-nos esbossar un somriure d'un tema tan negre! Espero que redrecem la situació!

  ResponElimina
 9. I ara... avui deien al diari que la llista d'espera s'ha reduït miraculosament a la meitat. Com que han tret del recompte la meitat de patologies a tractar... Gentussa! Em penso que em quedaré a exercir a França, jo!

  ResponElimina
 10. Amb gran alegria de les mútues privades. Qui paga mana. Quin fàstic.
  Yáiza, on he d'anar de França perquè em visiti?

  ResponElimina
 11. Tanta n'hi havia, que es van haver de flotar coets per a assistir-los a la Lluna, on hi havia un CAP mòbil els 28 de cada mes.
  No fa gràcia, però ser sarcàstic protegeix de la ràbia. Un petonet...

  ResponElimina
 12. Sempre s'havia posat el model sanitari espanyol com a un exemple dins d'Europa i gairebé del món. Ara, però, tot està en dubte... s'han gastat massa diners? S'han sobredimensionat les estructures directives? Justifica això les retallades que s'hi estan fent?

  ResponElimina
 13. Alyebard, si no et fa res, haurem d'esperar un parell d'anys a que acabi la carrera, un altre per a què prepari el MIR i 5 més mentre m'especialitzo. Espero que si tens alguna molèstia no la consideris urgent i et puguis esperar aquests 7 o 8 anys. Figura't que estàs a les llistes d'espera de la sanitat pública! ;)

  ResponElimina