dilluns, 28 de juliol del 2014

El rànquing

Mentre esmorzava va llegir la notícia, i la reacció d'aquell botifler no es va fer esperar: Recollons els catalans... ja mos volen furtar el primer lloc de la corrupció!

11 comentaris:

  1. No és que ens en falti de corrupció, som un país d'allò més normal. Ara, el país que mirarem de construir intentarem que sigui una mica millor que el que tenim.

    ResponElimina
  2. S'enveja mai és bona i si es tracta de corrupció, cadascun mos podem mirar sa guixa. Necessitem una bona neteja i que quedin tots es racons ben nets!!

    Aferradetes :)

    ResponElimina
  3. En aquest cas prefereixo que anem a la cua...

    ResponElimina
  4. Els corruptes a la cassola!! Vinguin d'on vinguin,

    ResponElimina
  5. Això ho deu dir un que no és gaire corrupte perquè els que són corruptes de veritat, tots, absolutament tots, són de la mateixa pàtria: el diner fàcil i brut!

    ResponElimina
  6. I hui mateix Jamue Matas ingressa a la presó.

    ResponElimina
  7. Esperem no contraataquin per atrapar-nos

    ResponElimina
  8. això es només per demostrar que en la espanya es molt fàcil ser corrupte, en canvi en la catalunya independent ja vigilarem més aquests casos ;)

    ResponElimina
  9. Sí i, és que el poble valencià s'ha dividit en dos, els que s'han identificat contra Madrid i els que ho han fet contra Barcelona. Els catalans ho tenen més clar, tothom s'hi ha identificat contra Madrid.

    Vicent

    ResponElimina