divendres, 7 d’octubre del 2011

Nova pujada de comissions bancàries



Havia pagat tants diners en comisions, que el van condemnar per intent de corrupció d'un banc.

11 comentaris:

  1. Si s'hagués dit Millet no hagués tingut aquests problemes.

    ResponElimina
  2. Doncs aviat no hi cabrem els condemnats:)
    Sort que hi poses una mica d'humor!

    ResponElimina
  3. Exacte, com diu la CARME, tots a la presó... clar que jo podria al·legar "legítima defensa" (davant d'un Banc, bé t'has de defensar, no?) :-)

    ResponElimina
  4. Al final ens ingressaran la nòmina, i el banc s'emportarà l'import íntegre! I a passar el mes com puguem.

    ResponElimina
  5. Porquet. No, al nostre home no li donaren la Creu de Sant Jordi mai.

    Assumpta. Estava escrivint la resposta i he vist com desapareixia el teu comentari. Quin banc estarà darrere de tot això. A mi m'agradava el comentari i anava a explicar-te per què pense que pujaran les comissions. Per què l'has esborrat?

    Carme. No sabes des del dia que descobrí aquest món en què podia dir quelcom i que a més hi havia qui ho llegia, la quantitat de mala llet que canalitze per ací. Intente posar-hi humor en agraïment a vosaltres els que em llegiu.

    XeXu. Hi ha dos tipus de persones, els que cobren i els que paguen. Nosaltres estem al segon grup. Amb les comissions el banc recupera els diners que et paga l'empresa que segurament pertany al banc.

    ResponElimina
  6. Doncs mira que "d'honestos-corruptes" en som una colla; llàstima que als corruptes deshonestos no els toquin el crostó!

    ResponElimina
  7. Sort de l'humor...encara em cobraran per anar a treballar!

    ResponElimina
  8. Perquè m'havia desanimat una mica mentre l'escrivia i no he volgut estar trista i he revertit el meu estat d'ànim... es pot... o al menys jo crec que es pot :-)

    ResponElimina
  9. Jo m'hi he barallat moltes vegades per les comissions que em cobren a La Caixa. Ha estat una batalla dura perquè si m'ho proposo puc arribar a ser molt tossut, i us he de dir que al final... han guanyat ells! :-(

    ResponElimina
  10. M'has donat una idea. Els poso a caldo al meu bloc.
    Les teves frases són molt encertades. Vigila el fetge, però, no és qüestió de que hi posis pedres. Bon "finde", cuida't.

    ResponElimina
  11. Mira, em van explicar que els bancs viuen de les pujades d'interès que pugen fins començar a ofegar, aleshores i com per art de màgia tot d'una cauen u deixen respirar, aleshores els bancs viuen dels ajuts dels estats, i del deute dels mateixos que fan pujar i pujar, i mentre tornen a fer puajr els intressos dels préstecs perquè el personal ja ha tingut temps d'agafar aire, i el bo del tema, és que a més fan creure que ells en tot això en són les víctimes....

    ResponElimina