dijous, 27 d’octubre del 2011

Tinc veïns puteros (i jo no ho sabia)

Ahir mentre esmorzava el meu entrepanet de bacallà amb tomata, vaig llegir el següent titular "Los españoles son los europeos más puteros y que más frecuentan los servicios de prostitutas". Conclusió a la que havia arribat un estudi del qual no comentaré res i que deia que el 39% dels espanyols utilitzen aquests serveis.

Deixant d'una banda les qüestions de identitat nacional, no puc estar-me de fer la següent anàlisi. Si a la meua comunitat som 14 veïns, vol dir que 5,46 veïns se'n van de putes, o el que és el mateix, cinc ho fan habitualment i un de tant en tant, qui ho anava a dir. No cal dir que entre ells no estic jo que, com tothom sap, no tinc diners.

Ara bé, com que de vegades i amb temes d'aquests cridaners sóc molt tafaner, he d'esbrinar quins són els veïns puteros, per la qual cosa he establert un pla. Quan coincidisca amb algú al ascensor o per l'escala i em parle de l'oratge, jo li faré un somriuret com dient, si sé el que fas... no cal que et faces el despistat. Sé que al final confessaran.

16 comentaris:

  1. Això em recorda al mític Gila i la seua tècnica per a descobrir a Jack l'esbudellador: alguien ha matado a alguien por ahí. Ei, i el Jack acabà confessant-ho.

    ResponElimina
  2. Sorprenent estudi, un 39% em sembla una barbaritat. Jo també penso en aquestes estadístiques, si a l'empresa hi ha una vintena d'homes, vol dir que uns 8 se'n van de putes... doncs cap d'ells no fa pinta de fer-ho (menteixo, algun sí, i segur que després és el més innocent).

    Jo és un tema que descarto completament, per tant, faig pujar l'estadística de la gent del meu voltant... ja veieu en quin món vivim. Encara que és el negoci més antic que hi ha, oi? Si dura és que té mercat.

    ResponElimina
  3. I alguns no hi anem per manca de diners, no pas de ganes.

    ResponElimina
  4. Amb les que hi ha i que es veuen per les carreteres ... doncs alguns clients deuen tenir no? però 39% em sembla una barbaritat. Jo he de dir que no ho he entès mai gaire, però ara ho entenc cada cop menys. Però no, no faré com tu i no interrogaré els veïns, Jp, no vull posar-me en problemes amb ells. Ja s'ho faran, siguin els que siguin. A mi les estadístiques españoles tampoc m 'afecten massa. Penso que primer els hauria de preguntar als veïns si són espanyols o no.

    ResponElimina
  5. Ai, mare meva! (I m'he posat les mans al cap)

    ResponElimina
  6. Les dones, són cegues i a més sordes?

    ResponElimina
  7. Que bo aquest post! Esbrina, esbrina...
    Saps que he trobat graciós? Això: No cal dir que entre ells no estic jo que, com tothom sap, no tinc diners. No et pregunto la pregunta que m'acabes de posar en safata perquè la podries mal interpretar. Perquè encara no et tinc confiança que sinó! Si no se'm coneix prou, ho evito.
    I, Carme, CArme! Un 39% et sembla una barbaritat? Saps que sempre baixo de l'hort però amb el temps jo també m'he quedat parada. Te'n faries creus (com jo me les vaig fer!).

    ResponElimina
  8. Ara entenc perquè hi ha tanta romanesa prop d'on viu

    ResponElimina
  9. 4 de cada 10, 2 de cada 5. Millor no apliquis les estadístiques a una reunió familiar o tindràs greus problemes.

    Una barbaritat, sí.

    ResponElimina
  10. Si els homes pensessin què i qui hi ha darrera de la majoria de dones que es prostitueixen, potser buscarien altres maneres.
    Jo quan vaig per la carretera i les veig als vorals, em produeix més patiment que una altra cosa.
    En conec unes quàntes i us ben asseguro que bé, no s'ho passen.

    ResponElimina
  11. Vicicle. M'has pillat. Que bons moments ens va fer passar el gran Gila.

    XeXu. És com l'estadística del mig pollastre, si a algú no li agrada el pollastre l'altre per mantenir la mitjana s'ha de menjar el pollastre sencer.

    Josep. T'anava a dir demana un préstec, però després del d'ahir dels bancs, millor l'amor propi.

    Carme. Els meus veïns són tots blaveros, si els pregunte si són espanyols de segur em llançarien pel barranc Carraixet que és el més proper.

    maijo. Espere que no siga pel que escric.

    cantireta. Llegint el teu comentari m'ha eixit un signe d'interrogació damunt el cap que no me l'he pogut traure en tota la vesprada. No sé per on vas, m'he perdut. ;-)

    Mortadel·la. Creus que no et conec? Doncs tens raó, mai deixes de sorprendre'm. Ací és pot preguntar de tot. Una altra cosa és que responga.

    Alyebard. Les romaneses que veig per on visc no són de les que et saluden quan gires per una rotonda.

    Joan. Des d'ara a les reunions familiars, ens mirarem tots de reüll.

    fanal blau. Dona, el motiu del post no era fer broma de la prostitució, era veure com d'esperpèntic suposa aplicar unes dades estadístiques sobre un grup reduït i conegut de persones.

    ResponElimina
  12. Ara mateix faré un recompte del veïnat a veure si en trec l'entrellat....

    ResponElimina
  13. has fet tot un treball d'investigació, però vigila no t'equivoquis que de vegades els que menys ho semblen son els que més ho son...
    Parlant de les carreteres... Les nenes, a l'estiu, venint de Tarragona em van dir: "mira, hi havia una noia que prenia el sol al costat de la carretera!" Jo li vaig dir que no tenia diners per anar a la platja ni a la piscina... ja se sap, amb això de la crisi...

    ResponElimina
  14. Volia dir que hi ha dones que són cegues i sordes ( figuradament parlant ) i són prostitutes per necessitat. I que hi ha molt home que diu que s'ha de ser honest, i em sembla que li deu fugir la seva imatge al mirall així que es descuida...

    ResponElimina
  15. Elfreelang. Amb aquesta estadística, segur que trobes més d'un.

    jomateixa. La primera vegada que vaig veure una xicona d'aquestes en una carretera, estava asseguda baix una ombrel·la, em semblà una dona que estava venent taronges, però pensí, que endreçada va aquesta per a vendre taronges.

    cantireta. Aclarit. Gràcies. A mi em passa al contrari, sóc jo qui fuig en veure'm al mirall pel matí.

    ResponElimina
  16. Les que jo veig volen prendre un trencall de la rotonda, però sempre hi donen voltes... amb cotxe d'altri, clar!!

    ResponElimina