dimecres, 19 d’octubre del 2011

Vida sana

En complir els 40, va començar a dur una vida sana molt rigorosa, des d'aleshores només fumava tabac de cultiu ecològic.

15 comentaris:

  1. jo també em sembla que triaré aquesta opció, encara més, me'l plantaré a l'hort!

    salut!

    ResponElimina
  2. Vaja, que fuma porros.

    ResponElimina
  3. I borratxeres amb vins i licors artesanals.

    ResponElimina
  4. :D El Josep és una canya, i tu també!!

    ResponElimina
  5. Ostres, si no arriba a ser pels comentaris no "hi queia"... ai, jo sempre baixant de la figuera :-))

    ResponElimina
  6. Jo només fumaria te de roca i vidarsa!

    ResponElimina
  7. Ecssss! Deixeu el tabac i similars, home! Que després els hospitals s'omplen d'asmàtics i bronquítics diversos i això és molt de gastu, eh!!

    ResponElimina
  8. Val, deixaré de fumar com diu la Yáiza, però l'agafaré de vi, ratafia, ginebra i wisky ecològic :P

    ResponElimina
  9. jo que ja en tinc 52 he decidit també canviar-me als cigarrets de xocolata! de fet ja fa temps que em vaig passar a la cervesa sense alcohol

    ResponElimina
  10. tot això de lo ecològic ja cansa... ès un negoci més... ja ho deien a Blade Runner... "Tens por a morir?. Llavors ja saps el que és ser un esclau"

    ResponElimina
  11. Ai mare quants vicis que hi ha per aquí! No barregem naps amb cols home! Els vicis no tenen edat, poden anar canviant de forma però sempre seran els mateixos... sigui tabac, siguin herbes, sigui cervesa, vi o ratafia!
    A mi aquest post i tots aquests comentaris em fan pensar en la famosa crisi dels 40, que no tothom té precisament quan compleix aquests anys. Arriba un moment que et planteges moltes coses vitals i canviar de vicis no és més que un pedaç.
    Enfi, sigui com sigui... endavant cadascú amb les seves vides, que les visqui com vulgui!!!

    ResponElimina
  12. Avui a l'autobús se m'ha assegut un personatge al costat que ja ho fa això de conrear la seva herbeta. Pel que semblava, n'havia estat consumint en grans quantitats i m'ha explicat que ell abans també fumava tabac però que ho havia deixat perquè li havien trobat una taqueta al pulmó... En fi.

    ResponElimina
  13. Gràcies a tots per venir. La idea em va venir perquè vaig escoltar una consulta que li feien a un metge sobre si el tabac d'embolicar perjudicava menys que el normal. Veig que no tots heu comprés el que volia dir. Hauré de millorar les redaccions.

    ResponElimina