diumenge, 27 de maig del 2012

L'estat de la comoditat


Una vesprada em van cridar per telèfon. Era una teleoperadora per a oferir-me un canvi de religió. Es tractava d'una de nova que havien fundat arran d'una directiva de la C.E. que liberalitzava el sector de les religions.

Em va parlar de tot un seguit d'avantatges que tindria en canviar-me. Com ara que els deu primers pecats del mes no comptaven, que es podia menjar carn tots els divendres de l'any, que si mories en pecat no passava res perquè sempre feien una repesca, que tenien més festes, i d'altres que ara no recorde.

No vaig quedar molt convençut, però vaig acceptar. Em va demanar les dades per fer la portabilitat i em va dir que en uns dies rebria el contracte per firmar-lo i tornar-lo si el trobava correcte i es va acomiadar.

Acceptant aquell canvi, havia posat en perill l'estat de la comoditat sense adonar-me'n. Els propers dies van ser dies plens de dubtes i neguits sobre el futur que m'esperava, fins que al poc temps em van cridar de l'actual religió i em van fer una contraoferta. La veritat és que no m'aportaven, ni de bon tros, tants avantatges com en la nova, però em va servir d'excusa per a no canviar-me. D'aquesta manera la pau interior tornava a la meua vida.

15 comentaris:

  1. :-D Molt bo! No hi ha res com recuperar la pau interior... M'has fet riure, com sempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu no saps quin desassossec he passat.

      Gràcies.

      Elimina
  2. Epístoles, apòstols, sants i llibres per "guardar"...quin terrabastall al calendari i al cervell! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com sempre, un comentari per a reflexionar. ;-)

      Elimina
  3. Ja diuen que val més
    "dolent conegut que bo per conèixer"

    Molt bo ;)

    ResponElimina
  4. No m'estranyaria gens que dintre de poc es fes realitat....millor no canviar o si? molt original!

    ResponElimina
  5. Sembla ciència ficció, però no acabo de veure descabellat que moltes decisions es prenguin d'aquesta manera en un futur...

    ResponElimina
  6. Elfreelang i XeXu. Com segurament heu deduït, el que vull explicar és que n'hi ha, de canvis que podria ser que ens aportarien beneficis, però que requereixen una "incomoditat" inicial o ens fan por i llavors, no els fem.

    ResponElimina
  7. Els canvis fan por, està clar.

    ResponElimina
  8. Compte amb les tarifes que apliquen, però! Per cert, inclouen whatsapp directe amb el totpoderós corresponent de la religió?

    ResponElimina