dijous, 19 de juny del 2014

Les vaques grosses

Cada vegada era més evident el retorn de la bonança econòmica d'antany. Un indicador més s'afegia als signes de recuperació d'aquell país, la selecció de futbol tornava a fer el ridícul en un campionat mundial.

13 comentaris:

  1. És clar, ara ja no cal despistar amb el futbol, ja no calia pagar diners per guanyar un mundial i no han rebut cap ajuda. A més, no pot ser que la gent estigui més pendent del mundial que de la coronació, avui ningú parla del futbol perquè cal parlar d'altres coses. Error de càlcul de fer-ho coincidir, però és que no es podia esperar més, veient l'ex-rei que no s'aguanta dret no crec que duri més d'un parell de setmanes.

    ResponElimina
  2. Esperem que les astronòmiques xifres de prima que no cobraran els jugadors del país a que al·ludeixes, les reparteixin a Càritas i d'altres ONG de caire social.

    ResponElimina
  3. Quins indicadors més curiosos... he, he, he...

    ResponElimina
  4. jejjje tan de bo fos així!!

    Aferradetes!

    ResponElimina
  5. Tot torna a ser el que era..La selecció fa el ridícul i coronen un altre Borbó amb poca gracia i menys participació

    ResponElimina
  6. Sí Jpmerch, caldria que les empreses de crèdit, eixes que afaiçonen amb els seus capriciosos comentaris l'economia del món, posaren en uns dels seus indicadors per a la bonança econòmica d'Espanya el ridícul de la selecció, ha, ha, ha...

    Vicent

    ResponElimina
  7. He, he, ho sento, però he de confessar que me'n vaig alegrar...Ja està bé de tant el fatxenda, després ve aquest ridícul...

    ResponElimina
  8. Doncs crec que tenim bonança per temps.......

    ResponElimina
  9. Ja no tenen necessitat de guanyar per fer feliços els espanyols!

    ResponElimina
  10. Si només fes el ridícul la selecció espanyola...

    ResponElimina
  11. jo estic contenta ens hem estalviat una morterada d'euros

    ResponElimina