dimecres, 23 de novembre del 2011

Alguna cosa està canviant

Els col·laboradors del programa El gato al agua de Intereconomía TV, cansats de que se'ls acuse de ser crítics només amb el govern, han pres la decisió de canviar la seua línia editorial. A partir d'ara només criticaran a l'oposició.


El programa nou Debat de C9, també s'apunta al carro.




—Estos de Canal 9 son
culo veo culo quiero.


9 comentaris:

  1. Canviar del tot per no canviar res...

    ResponElimina
  2. Continuen siguent uns fills de puta...

    ResponElimina
  3. Però aquest no és un programa que l'actual president de la república catalana havia eliminat de la programació televisiva?

    Aix... no! Si lo de la república catalana ha estat un somni i seguim vivint a l'espanya de dretes escollida per majoria absoluta fa 4 dies!

    ResponElimina
  4. Hahahahahaha... ostres, ostres, què encertat!!

    Justament això fan a Punto Pelota... abans es ficaven amb el líder... aquest any es fiquen amb el que va segon... sortosament crec que aviat s'hauran de tornar a ficar amb el líder :-P

    ResponElimina
  5. I quan d'aquí a 8 anys Espanya ja s'hagi cansat del PP, llavors aquests d'Intereconomía segur que decideixen tornar a criticar el govern, perquè s'ha d'anar variant, oi?

    ResponElimina
  6. Calla, calla, que ara els debats ja seran una bassa d'oli. Faran angúnia i tot perquè penso que es començaran a tocar de gust i tot! .... CALLI!

    ResponElimina
  7. M'apunto al que diu la Carme: canviar tot per a no canviar res, aix!

    ResponElimina