dimarts, 29 de novembre del 2011

Tornar a casa

Es tardà tant a vendre's aquell obsolet GPS per a cotxe, que quan li donaves l'ordre de "Tornar a casa" et duia a El Corte Inglés.


N. de l'a. - Tot i que l'SGAE ja no em fa por, he de dir que aquest microconte ha estat inspirat en el post de l'Alyebard, Tots els camins porten a Roma.

12 comentaris:

  1. I no hauria de ser al revés? Si feia molt que era fora del Corte Inglés ja no l'hauria de recordar, oi?

    ResponElimina
  2. He, he, he.,.. m'has fet riure molt!

    XeXu, home! quin despiste que portes! El GPS havia estat durant tant temps al Corte Inglés sense ser venut, que quan el van comprar i el van fer servir, (per fi!) encara considerava "casa" el Corte Inglés!

    ResponElimina
  3. Noooo! XeXu, vol dir que el GPS ha passat més temps als grans magatzems que a la fàbrica o amb els seus nous amos. No?
    Hahaha! L'he trobat prou graciós. Ja dic jo, que ens anem refiant d'aquestes maquinetes infernals i... acabaran fent de nosaltres el que vulguin!

    ResponElimina
  4. Ups, feia tanta estona que tenia el post obert que la Carme m'ha passat al davant sense que me n'adonés... bé, doncs això! Ha quedat clar, oi?

    ResponElimina
  5. He fet una xicoteta modificació. La veritat és que hi havia una col·lisió de subjectes.

    ResponElimina
  6. Propaganda dels anglesos! Confessa: quant te paguen?

    ResponElimina
  7. Una casa en la que estretors no en passen.

    ResponElimina
  8. M'afalaga que t'hagi servit d'inspiració. Per cert, com que l'enllaç no funciona:

    http://alyebard-wawtincunbloc.blogspot.com/2011/11/tots-els-camins-porten-roma.html

    I m'ha encantat el relat!!

    ResponElimina
  9. Ja està corregit l'enllanç. No sé com l'havia fet abans. Gràcies.

    ResponElimina
  10. Tens raó XeXu, no quedava molt clar. Em passa moltes vegades que necessite que algú llija el que he escrit per adonar-me que no en té cap de sentit. M'encanta que sigues tan riallera, Carme. Yàiza, algú que controlara tots el gps podria ser una mena de flautista d'Hamelin i acabar amb l'atur definitivament. El pitjor és que sóc jo el que els paga, Ferran. Ja hi arribaran les retallades, Òscar, si és que no han arribat ja. Maria, normalment s'ix sense diners. Alyebard, m'afalaga que t'afalague. Pren-te el que vulgues Josep, pague jo.

    ResponElimina