- Ous ecològics de la Serra d'Enguera: 4,20 €/dotzena
- Creïlles d'El Perelló: 0,85 €/Kilo
- Oli d'oliva verge extra de la Serra d'Espadà: 4 €/litre
- Que no se t'apegue l'ou a la paella i pugues donar-li la volta a la truita sense fer una empastrada a l'encimera: Això no té preu.
Però això és pels productes, o és perquè la pella és bona? Perquè així també s'aconsegueix.
ResponEliminaEstic amb en XeXu, anava a dir el mateix: ningú t'ha dit que el truc està en les paelles de teflon? Ah, i sobretot, no la rentis cada cop que la usis (reserva-la per les truites i passa-hi només una mica de paper de cuina súper-absorvent), i quan la rentis amb aigua i sabó, no freguis amb fregall, que es ratlla i l'efecte del teflon va marxant...
ResponEliminaNo. És que crec que és la primera vegada que no se m'ha apegat la truita.
ResponEliminaDe tota manera quan comences a consumir productes ecològics, esdevens un integrista alimentari i una de les primeres coses que traus de la teua vida és el teflon.
Quin problema té el teflon, araaa!??! És cancerígen?
EliminaJo crec que no ho sap ningú. És un tema semblant al de les ones electromagnètiques dels mòbils, que no s'ha demostrat res.
EliminaHahahahahaha JOTAPÉ!! Ets boníssim!!... "No ho sap ningú" :-DD
Elimina;-)
EliminaEnhorabona, Jp! és genial! :D
ResponEliminaGrácies! No saps les empastrades que he fet més d'una vegada.
EliminaEnhorabona! Jo tinc una paella que em van regalar els de Bancaixa, i no és que s'apegue: és que absorbeix la truita i la fa desaparéixer. Serà per tapar forats...
ResponEliminaÉs curiosa l'absorció que fa un banc per qualsevol mitjà.
EliminaLa millor truita del món!
ResponEliminaNo exageres. La millor encara he de fer-la.;-)
Eliminaplas, plas, plas!! però no ens has convidat ;)
ResponEliminaUs vaig cridar per telèfon però deia que estàveu apagats o fora de cobertura.;-)
EliminaI la foto? Pretèn vostè que el creguem sense aportar ni una sola prova gràfica!?
ResponEliminaSe m'ha notat?
EliminaPer anar bé s'ha d'estrenar paella nova cada...... sis mesos??? Jo tinc una paella especial per a les truites!! i tot i això....... també s'enganxa i faig algun empastre de tan en tan!
ResponEliminaHe arribat aquí a través dels premis c@ats i crec que m'hi quedaré!
Però no serà de teflon?
EliminaBenvinguda! Queda't quant vulgues.
Enhorabona per aquesta fantàstica truita!! :-)))))
ResponEliminaGràcies. Ja intentaré fer-ne una demo seguint la línia de les teues.;-)
EliminaLa meva paella crec que deu tenir teflon d'aquest perillós :-DDD
EliminaEstic patint un procés de transformació a l'integrisme alimentari ecologista! Ara, que no se t'enganxi a la paella jo crec que és una qüestió de l'instrument... culinari, vull dir.
ResponEliminaEs tractava de fer apoligia dels productes ecològics i de casa nostra.
EliminaAh!, i benvingut a l'integrisme ecològic.