dimarts, 5 de juny de 2012

Ho he aconseguit


  • Ous ecològics de la Serra d'Enguera: 4,20 €/dotzena
  • Creïlles d'El Perelló: 0,85 €/Kilo
  • Oli d'oliva verge extra de la Serra d'Espadà: 4 €/litre
  • Que no se t'apegue l'ou a la paella i pugues donar-li la volta a la truita sense fer una empastrada a l'encimera: Això no té preu.

24 comentaris:

  1. Però això és pels productes, o és perquè la pella és bona? Perquè així també s'aconsegueix.

    ResponElimina
  2. Estic amb en XeXu, anava a dir el mateix: ningú t'ha dit que el truc està en les paelles de teflon? Ah, i sobretot, no la rentis cada cop que la usis (reserva-la per les truites i passa-hi només una mica de paper de cuina súper-absorvent), i quan la rentis amb aigua i sabó, no freguis amb fregall, que es ratlla i l'efecte del teflon va marxant...

    ResponElimina
  3. No. És que crec que és la primera vegada que no se m'ha apegat la truita.

    De tota manera quan comences a consumir productes ecològics, esdevens un integrista alimentari i una de les primeres coses que traus de la teua vida és el teflon.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin problema té el teflon, araaa!??! És cancerígen?

      Elimina
    2. Jo crec que no ho sap ningú. És un tema semblant al de les ones electromagnètiques dels mòbils, que no s'ha demostrat res.

      Elimina
    3. Hahahahahaha JOTAPÉ!! Ets boníssim!!... "No ho sap ningú" :-DD

      Elimina
  4. Enhorabona, Jp! és genial! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grácies! No saps les empastrades que he fet més d'una vegada.

      Elimina
  5. Enhorabona! Jo tinc una paella que em van regalar els de Bancaixa, i no és que s'apegue: és que absorbeix la truita i la fa desaparéixer. Serà per tapar forats...

    ResponElimina
    Respostes
    1. És curiosa l'absorció que fa un banc per qualsevol mitjà.

      Elimina
  6. Respostes
    1. No exageres. La millor encara he de fer-la.;-)

      Elimina
  7. plas, plas, plas!! però no ens has convidat ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Us vaig cridar per telèfon però deia que estàveu apagats o fora de cobertura.;-)

      Elimina
  8. I la foto? Pretèn vostè que el creguem sense aportar ni una sola prova gràfica!?

    ResponElimina
  9. Per anar bé s'ha d'estrenar paella nova cada...... sis mesos??? Jo tinc una paella especial per a les truites!! i tot i això....... també s'enganxa i faig algun empastre de tan en tan!

    He arribat aquí a través dels premis c@ats i crec que m'hi quedaré!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però no serà de teflon?

      Benvinguda! Queda't quant vulgues.

      Elimina
  10. Enhorabona per aquesta fantàstica truita!! :-)))))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. Ja intentaré fer-ne una demo seguint la línia de les teues.;-)

      Elimina
    2. La meva paella crec que deu tenir teflon d'aquest perillós :-DDD

      Elimina
  11. Estic patint un procés de transformació a l'integrisme alimentari ecologista! Ara, que no se t'enganxi a la paella jo crec que és una qüestió de l'instrument... culinari, vull dir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es tractava de fer apoligia dels productes ecològics i de casa nostra.

      Ah!, i benvingut a l'integrisme ecològic.

      Elimina