dimecres, 11 de gener del 2012

Prenent mesures... de seguretat


Com que vaig sovint als bancs, estic pensant en contractar un guàrdia de seguretat, per tal de evitar que m'hi atraquen.

Aquest matí he anat a cobrar un xec de 40 euros al Banc Sabadell i si no arriba a ser per un ràpid moviment de cames que m'ha permés eixir-ne fugint amb el xec a la mà, em furten 3 euros de comissió, al·legant que ho feien perquè no en sóc de client. Ara sí que m'adone de que la cosa està molt malament.

6 comentaris:

  1. L'acudit és d'allò més encertat, com canvia la cosa! Ara et cobren comissions per tot, és increïble.

    ResponElimina
  2. És increïble com treuen diners d'on poden. Una de les coses que més m'agraden del meu banc francès és que puc treure diners de qualsevol caixer automàtic de qualsevol sucursal sense pagar cap comissió, i el mateix passa amb totes les transferències que faci per internet, fins i tot les internacionals!! Tooot de franc!

    ResponElimina
  3. Si no fos real seria un acudit boníssim. Però mira, res de somriures, més aviat por i llàgrimes.

    ResponElimina
  4. Ostres què bo!!

    Fa uns mesos, quatre o cinc, a una oficina de La Caixa els hi vaig muntar un numeret!! I no és acudit, no, que és totalment cert. En un dia m'havien tret comissions de tot el que es pot imaginar... Els hi vaig dir que eren uns lladres, que robaven als pobres per enriquir-se encara més... bé, és que no us ho podeu imaginar. Estava taaaaan empipada!!... Vaig aconseguir que em tornessin uns 20 Eurus d'una de les comissions... No hi ha dret!! No hi ha dret!!

    ResponElimina
  5. Jo sé fer el manteniment del meu compte a cost 0, no com ells... :(

    ResponElimina