divendres, 26 d’octubre del 2012

Funcionari expeditiu

L'home xicotet no entenia els arguments que li argüia el funcionari, no se sap si pel llenguatge tècnic o més bé per la injustícia que defenien. L'emprenyament era cada vegada més evident en veure que la seua reclamació no era atesa. El to de la seua veu va anar elevant-se fins a assolir la categoria de crits.

El funcionari, espantat, ja no deia res. Ara, li semblava que aquest home estava creixent a mesura de que cridava i gesticulava. Es va sentir molt amenaçat i va començar a  témer per la seua seguretat. Havia perdut clarament el control de la situació i calia recuperar-lo. Aleshores va recordar com sotmetia el seu gos quan es posava a lladrar. Expeditivament,  li va fotre un colp en tota la boca amb un exemplar del BOE enrotllat, mètode molt efectiu, ja que l'home va tornar de seguida a la seua grandària habitual.

10 comentaris:

  1. Ja se sap que el BOE és un pal dur de molta efectivitat.

    ResponElimina
  2. Ostres, ostres, ostres... es va tornar afer petit, de veritat?

    Entre el BOE i la santa constitució estem arreglats!

    ResponElimina
  3. aviat els mossos airan armats amb Boes.....seran imparables

    ResponElimina
  4. Ara entenc perquè no puc veure el BOE! Trobo molt ben reflectit com creix l'homenet i com torna al seu estat normal en qüestió de moments. Hi ha molta gent que li passa, encara que només sigui en la imaginació. De vegades em dic, diré això, faré això, clar que sí... i quan sóc davant el poder em desinflo com un globus (sense BOE, que encara és més trist). M'ha agradat molt, Jp!

    ResponElimina
  5. No és per menys. No m'imagino un funcionari a cops de BOE. Jo em quedaria del tot desconcertat.

    ResponElimina
  6. El BOE es la Biblia moderna..

    ResponElimina
  7. El BOE és una arma dissuasòria molt efectiva. Això ho saben tots els que manen i alguns funcionaris.

    ResponElimina
  8. Ep, ep, sense menystenir les virtuts de DOGC!!

    ResponElimina