dissabte, 27 d’abril del 2013

Somni oblidat

L'altra nit vaig somniar que estava somniant que somniava alguna cosa que ara no puc recordar. Però això és normal, alguns dels somnis s'obliden.

11 comentaris:

  1. M'acabes de fer recordar la idea per a un poema que he tingut aquest dematí mentre somniejava. Són de les millors idees, les que em vénen així! Però les he de retenir.

    ResponElimina
  2. Ni tant sols recordes si era exitant?

    ResponElimina
  3. ja se sap somia que somiem que somiem que tenim un somni fa de mal recordar

    ResponElimina
  4. Són somnis recurrents... I freqüents, jo també el tinc a vegades.

    ResponElimina
  5. Molts més somnis oblidem que no pas recordem, clar que també va a temporades... i els versos somiats o somiejats, es perden ben sovint també. Té raó l'Helena, sovint són les millors idees.

    ResponElimina
  6. Això sembla un embarbussament, jo gairebé mai recordo el que he somniat, prefereixo somniar desperta i fer que els somnis acabin bé...

    ResponElimina
  7. Almenys has recordat que somniaves que estaves somniant que somniaves alguna cosa i això és molt, molt, complicat!! :)

    Nanit!

    ResponElimina
  8. Potser somiàves en que eres un peix i recorda-ves un somni que havies tingut la nit anterior…

    ResponElimina
  9. haha... és que de somiar se n'ha de saber també, eh?! M'ha recordat una cançó de Muchachito que deia una cosa similar:

    "Un dia soñando en un sueño soñé
    que estaba soñando contigo,
    soñar con hacerte el amor y soñé
    que no estaba dormido."

    Aquest somni no el devia oblidar pas! :))

    ResponElimina
  10. Doncs jo aquesta nit he somiat que la meva germana estava fent croquetes i em deia que les hi vigilés un moment i quan anava a donar-les-hi la volta, em trobo que s'estaven cremant, ben negres... horrible!!

    ResponElimina
  11. Potser ets amnèsic i no ho saps. Ni que sigui només de somnis, jo m'ho faria mirar, per si de cas. Es comença sent amnèsic i s'acaba... ;)

    ResponElimina