dilluns, 19 de setembre del 2011

Publicitat enganyosa


Tot just havien deixat la platja. La pudor de suor i gasolina, l'onatge i l'esgotament eren tan forts que van començar a vomitar. Potser la terra de la bona sort era més inabastable del que els van dir.

15 comentaris:

  1. Quina pena que m'has fet venir! :( pobres!

    ResponElimina
  2. gairebé tot es basa en la publicitat enganyosa...

    ben escrit!
    salut!

    ResponElimina
  3. Malauradament, deixen casa seva enganyats. Si sabessin la veritat, no en marxarien.

    ResponElimina
  4. I tot sense comptar l'infern que probablement els espera si tenen la sort d'arribar vius a la terra de la bona sort... Terriblement real, amb les paraules justes. salut!

    ResponElimina
  5. Ha de ser tan horrible, que esgarrifa de pensar-ho.

    ResponElimina
  6. D'acord, però qui som nosaltres per jutjar l'infern que deixen darrere..? Jo, al menys, no el conec, i per tant no puc saber si justifica o no l'aventura -poc recomanable, ja ho sé- que emprenen.

    El que troben aquí és una merda, sí. Però... què han deixat enrere?

    ResponElimina
  7. Tan és si arriben per mar, terra o per aire, a mi em fa sentir dolor i buidor només de pensar com s’ha de trobar algú per abandonar-ho TOT, per buscar una vida o alguna cosa millor.

    M’esgarrifo de pensar com em sentiria jo al seu lloc, i la veritat es que se m’humitegen els ulls cada vegada que veig aquestes imatges.

    ResponElimina
  8. I aquesta primera vomitada només és la primera de les amargues passes que la majoria d'ells faran per les terres del suposat paradís...

    ResponElimina
  9. Tots els que arriben en platges forasteres només en coneixen la sorra.
    Molt concís, i alhora entenedor.

    ResponElimina
  10. M'agrada el títol que has triat, quans enganys poden aquestes persones vomitar! Real i trist. Besets

    ResponElimina
  11. Segurament l’inici d’un calvari però ... pitjor que el calvari que deixen enrere?

    ResponElimina
  12. La sensació al arribar ja es prou esgarrifosa, però la que els espera després no ho serà molt menys... així i tot estic amb l'Òscar, serà pitjor de la que deixen darrere?

    ResponElimina
  13. Uf! crua realitat vestida amb coloraines ....aquí no es troben res del que somiaven més aviat un malson

    ResponElimina
  14. Deu ser molt dur passar tot un infern per arribar fins aquí perquè després et caigui l'ànima als peus al veure que res era tal com els havien promès.

    ResponElimina
  15. Gràcies per comentar.

    Estem d'acord en que el viatge deu ser molt dur i potser més dur siga la vida en un país estrany, de què no coneixes res, sense una forma de subsistència assegurada i malauradament i freqüent amb el rebuig dels que hi viuen. També estem d'acord en que el que deixen és molt pitjor. Però jo, el focus volia posar-lo en les màfies que s'aprofiten d'aquesta pobra gent i ho fan ocultant el que se'ls ve al damunt, fins i tot la mort en molts casos.

    ResponElimina