dissabte, 10 de setembre del 2011

No tot està inventat

A aquestes alçades de la història de la humanitat sembla que ja està tot inventat. Hi ha tantes coses fetes per la mà de l'home que seria pràcticament impossible fer-ne una llista sense oblidar-nos-en de la majoria. Tot i això, de tant en tant trobem a faltar alguna cosa que ens vindria molt bé tenir i que a hores d'ara a ningú se li ha acudit inventar.

Hui, sense anar més lluny, m'hauria evitat tres situacions molestes si algú s'haguera pres la molèstia d'inventar açò que us vaig a explicar —per ordre d'aparició del problema—:

Detector de presència de veí tafaner. Necessari per a poder eixir al llavador a engegar la llavadora sense haver de explicar a ningú per què no has pogut anar-te'n de vacances, al mateix temps que et conten com de bé s'ho han passat en el viatge que han fet.

Menjar amb baix contingut en fibra per a coloms. Hi ha amants de la natura que se senten amb l'obligació de donar de menjar als coloms, això provoca que hi haja coloms on no haurien d'haver-hi, que al seu torn fa que hages de tornar a casa a canviar-te de camisa perquè un colom, espantat al teu pas, s'haja anat per la pota avall.

Granotes especials per a cambrers. Molt útils per a evitar que un cambrer, que t'està fent la comanda amb mig faldó de la camisa fora, et lleve la poca gana que tenies a causa de les situacions anteriors.

Si algú vol desenvolupar aquests invents, li'n cedisc tots els drets.

—Menut esglai m'has donat, mamonàs!

10 comentaris:

  1. Els veïns, a vegades, se'ls hauria de poder posar Mode OFF!

    Però ser inventora no se'm dóna gaire bé... Jp! No crec que pugui ajudar-te.

    Ara bé, el riure de sempre si que me l'enduc, sí!

    Un petonàs!

    ResponElimina
  2. Les idees ja hi són, ara falta algú que hi posi pasta!

    ResponElimina
  3. Falta el "Avisador electrònic de propaganda a la tele durant 30 minuts". Si s'activa, el forn s'engega i et fa el dinar mentre tu pots omplir la declaració de Renda de l'any vinent... Jo puc donar-te 10€ per als invents, vale? I el meu suport, of course!!

    ResponElimina
  4. De les tres situacions que planteges, la més empipadora per mi és la del colom. Ple suport a un invent per evitar les caguerades d'aquests animalons.

    ResponElimina
  5. Ara es tracta de trobar finançament unes idees molt bones, la del menjar dels coloms m'agrada especialment....i què tal afegir l'avisador de t'estan trucant per donar-te la llauna!

    ResponElimina
  6. Si çes que ja ho diu aquell llibre qeu "tot està per fer"! Un abraç!

    ResponElimina
  7. La setmana passada vaig haver de fer una neteja a fons (amb guants i lleixiu) de... (ostres, no sé com es diu ara això... ni en català, ni en castellà... hehehe... a veure, allò que hi ha davant de les finestres que t'hi pots recolzar, o posar plantes... que fa un pam o pam i mig d'ample... com aquí, on hi ha les torretes. Doncs això, perquè un ocell ho va deixar brut... però no una vegada, no...

    Sí, hi ha molta gent que gaudeix explicant les seves meravelloses vacances als que no en podem fer... No pateixis JP, quan nosaltres siguem rics (ben aviat) ens passejarem per davant seu en el nostre flamant Rolls Royce (amb xofer, és clar)

    Les granotes per cambrers són fàcils d'aconseguir...

    A veure, no és una granota, però, què et sembla un davantalet així? Per 9,89 Eurus i pots triar el color: Beige, Grana, Negre o Verd camuflatge :-D

    ResponElimina
  8. Si algú aconsegueix inventar el 2, el seu nom compartirà pòdium amb grans creadors com el senyor de la Coca-Cola i el crack (o cracka) que va decidir retallar els quinze darrers centímetres dels pantalons llargs per crear els pirates.

    No puc amb aquestes rates voladores!

    ResponElimina
  9. Detector de trucades d'oferta d'ADSL des d'algun país llunya que no t'entenen quan respons digui?

    ResponElimina
  10. Carme. Va, vinga! Si rius, ja se m'obliden les tres molèsties.

    XeXu. Doncs, tal i com està la cosa monetària, crec que aquest invents hauran d'esperar.

    cantireta. L'invent que proposes està molt bé, però això d'omplir la declaració de la renda del any vinent ja, no sé que vols que et diga.

    Ariadna. Sí, crec que és la pitjor, això de et caguen la camisa...

    Elfreelang. Jo vull un avisador d'aquests.

    rosana. Quanta raó té aquest llibre!. Un altre per a tu.

    Assumpta. Això que dius, crec que és un ampit. Però el davantal aquest garanteix que la camisa no se'n isca?

    òscar. Veig que el tema caguerada de colom és amb diferència el que més sensibilitats desperta.

    Alyebard. No està gens malament tampoc.

    ResponElimina