divendres, 30 de gener del 2015

Tossudament impacient

Era tan impacient i tossut aquell home, que a força de matinar molt, un dia va aconseguir que claregés més d'hora.

dijous, 29 de gener del 2015

Fitur

Nous segments de turisme s'oferien a la fira d'enguany, com ara el turisme de salut i el turisme de compres. Això feia preveure als turoperadors un augment de la seua facturació. És una llàstima que ningú s'adonara de que en aquell país, el vertader potencial estava en el turisme de tribunals.

dilluns, 26 de gener del 2015

Premis Ferotge

Ho mirem com ho mirem, aquells premis cinematogràfics eren uns premis mediocres, no havien aconseguit uns altres que els feren d'avantsala.

dissabte, 24 de gener del 2015

Estratègia de defensa

Quan l'acusat contestava a les preguntes del jutge, no perquè fos un narcisista, sinó per intentar vanament carregar-li el mort a un altre, sempre parlava de si mateix en tercera persona.

dissabte, 17 de gener del 2015

La investigació

Era tal la irracionalitat d'aquell atemptat que no cabia esperar que hi hagués algun autor intel·lectual darrere.

dijous, 15 de gener del 2015

El mur de l'alegria

Eren molt desgraciats, ni tan sols aconseguien ser feliços als seus murs de facebook.

dimarts, 13 de gener del 2015

Pregunta trampa

Li preguntaren si acceptaria tenir menys llibertat a canvi d'aconseguir més seguretat. Deixà el que estava fent i s'assegué a pensar-s'ho. Gairebé l'enganyen, per un instant arribà a creure que era un home lliure.

dilluns, 12 de gener del 2015

Pal-test

Quan es té la sospita de que alguna cosa està fallant al nostre cervell, no convé fer diagnòstics precipitats. Un ràpid i senzill test que ens poder fer nosaltres mateixos, ens confirmarà que les nostres previsions tenen un fonament sòlid. Es tracta d'aquest selfie-pal, una prova sense marge d'error, ja que ens proporciona una perspectiva molt més amplia de la nostra imbecilitat. 

dimecres, 7 de gener del 2015

El tortell

El seu estat d'ànim era molt inestable. Aquell any, per a reis, es comprà un tortell, un de xicotet ja que vivia sol. Se sentí molt afortunat quan li n'eixí la figureta. Però com que menjava tan de pressa, l'alegria li durà ben poc. Aviat estava lamentant-se de la seua mala sort quan mossegà la fava embolicada en paper de plata.

dilluns, 5 de gener del 2015

Compromesos

Aquell any el xiquet s'havia portat tan malament que li van portar un panell solar. Els Reis Mags, molt compromesos, estaven apostant per les renovables.

dissabte, 3 de gener del 2015

Autocrític

Aquell geperut era exageradament autocrític, fins i tot era capaç de veure's la pròpia gepa.